Bohça Kebabı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bohça KebabıBohça Kebabı Tarifi - Bohça Kebabı Nasıl Yapılır - Bohça Kebabı Malzemeleri BOHÇA KEBABI MALZEMESİ (5 kişilik): 1 kilo çok ince dilimler halinde dövülmüş dana eti, 3 sosis, 2 diş sarmısak, 1 bağ maydanoz, 2 domates, 2 soğan, 1 kahve kaşığı kekik, 2 çorba kaşığı yağ, 1 kaşık zeytinyağı, tuz, 1 kahve kaşığı karabiber, 1 yumurta, 1 çay kaşığı sirke ![]() Etlerin dışındaki bütün malzemeyi iyice birbirine karıştırarak halledin Sonra et dilimlerini ya her dilimin ortasına bu içten koyup bohça gibi katlayarak bağlayın yada kürdanlarla tutturun Fırın tepsisinin altına soğan ve domates dilimleri döşedikten sonra bohçaları yerleştirip fırında pişirin![]() |
|
|
|