![]() |
Ceviz Soslu Hindi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ceviz Soslu HindiCeviz Soslu Hindi Tarifi - Ceviz Soslu Hindi Yapılışı - Ceviz Soslu Hindi Nasıl Yapılır - Ceviz Soslu Hindi Malzemeleri ![]() İçindekiler: 4 adet Banvit Hindi Bonfile 3 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber Ceviz Sosu 50 gr ceviz 25 gr kornişon turşusu (süzülmüş) 1 diş sarmısak (dövülmüş) 1 çorba kaşığı kapari (süzülmüş) 2 çorba kaşığı maydanoz (iri doğranmış) 80 ml zeytinyağı Zeytinyağı ile tuz ve karabiberi çırpın ![]() ![]() ![]() Yağsız tavada ve hızlı atete, etlerin her iki yüzünü 4’er dak ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerlerine hazırladığınız ceviz sosundan koyarak servis yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|