![]() |
Etli Marul Salatası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Marul Salatası(4 Kişilik) Malzemeler 350 gr Hindi Filetosu 1-2 Tatlı Kaşığı Bal 1 Çorba Kaşığı Soya Sosu 1-2 Çorba Kaşığı Limon Suyu 1 Küçük Atom Marul 1 Çorba Kaşığı Soyulmuş Ayçekirdeği 250 gr Kiraz Domates 1 Salatalık 1 Küçük Kutu Mısır (Hazır ürün, konserve) 1 Demet Taze Soğan 1 Çorba Kaşığı Sirke 2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 1 Çorba Kaşığı Margarin Tuz, Karabiber Yemeğin Tarifi Eti ayıklayıp ince şeritler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada çekirdekleri yağsız bir tavada kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sirke, tuz, karabiber ve sıvıyağı karıştırıp bir sos hazırlayın ![]() Margarini bir tavada eritin ![]() ![]() ![]() Büyük bir servis kasesinde marul, domates salatalık ve mısırı salata sosu ile karıştırın ![]() ![]() ÖNERİ: Eti pişirmeden önce marinattan çıkarıp susama bularsanız çok daha farklı bir tat elde edebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|