![]() |
Sebzeli Dana Bonfile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Dana Bonfilemalzemeler Et: 2 dana bonfilesi (her biri yaklaşık 750 g ağırlığında), 3 yemek kasığı eritilmiş tereyağı, tuz, karabiber, 4 kalın pırasa, 4 yeşil soğan, 250 g mantar, 1 yemek kaşığı tereyağı, 300 g sığır kıyması, 200 g taze krema, toz hintcevizi, 2 paket patates kroket Sebze: 2 bağ kum havucu, 2 alabaş, 2 bağ yeşil soğan, 6 yemek kaşığı tereyağı, toz hintcevizi, 1 bağ maydanoz, 2 yemek kasığı susam ![]() tarifi Eti kızgın yağda kızartın, tuz ve karabiber atın ![]() ![]() ![]() içi: Soğanları ve mantarları ayıklayarak yıkayın, küp halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sebze: Havuçların yeşiliğini 3 cm bırakarak kesin, kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bonfileleri dilimleyin, kroket ve sebze ile sofraya getirin ![]() |
![]() |
![]() |
|