![]() |
Tavuklu Güveç Türlü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Güveç Türlütavuk güveci - tavuklu sebzeli güveç Malzemeler: 350 g tavuk bonfile eti 2 adet kabak 1 adet orta boy patlıcan 250 g taze fasulye 1 adet orta boy patates 3 diş sarımsak 3 adet orta boy kuru soğan 3 adet sivri biber 3 adet domates 3 yemek kaşığı mısırözü yağı 2 çay bardağı su Az miktar pul biber, karabiber, kimyon Az miktar tuz 1 yemek kaşığı salça Hazırlanışı: Önce tüm sebzeler yıkanır ve patlıcanlar ile kabaklar alacalı şekilde soyularak kuşbaşı doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|