![]() |
Fıtçın - Kafkas Çöreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fıtçın - Kafkas Çöreğikafkas çöreği nasıl yapılır - kafkas çöreğinin tarifiMalzemeler : 1 Yumurta (Akı, Sarısı Ayrılır) 1 Paket Margarin Veya Tereyağı 3/4 Su Bardağı Yoğurt 4 Su Bardağı Un 1 Paket Kabartma Tozu Tuz İçi İçin: 250 Gr ![]() 2 Orta Boy Soğan 1/2 Çay Kaşığı Sıvı Yağ 1 Diş Sarmısak Tuz Karabbier, Kırmızıbiber Arzuya Göre (2-3 Milföy Hamuru) Yapılışı: Elenmiş unun ortasını havuz gibi açalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru 2 eşit parçaya bölüpbeze yapalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Arzu ederseniz fıtçınm üzerini süslemek için milföy hamurlarını merdane ile incelterek ince uzun şeritler kesin ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|