![]() |
Pogaca |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() PogacaMalzemeler: 1, 5 su bardagi Sivi yag 3 " " " " " " " Süt 2 tane yas Maya yaklasik (90 gr) 1 tane kabartma tozu 1 kg Un tuz 1 Yumurta sarisi Harci:::Haslanmis patatez tuz, karabiber krema(Schlag Sahne) 200 gr Yapilisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynamis Patatez ezilir ve icine krema eklenir ![]() Hamur az bir un yardimi ile yuvarlak acilir ![]() Birbicak yardimi ile önce ordan 2 ye, sonra 4 e ve her parcayi tekrar 2 ye yani 8 esit parcaya bölün ![]() olacak ![]() alarak ince tarafa dogru sarin ![]() ![]() derecede kizarincaya kadar pisirin ![]() NOT::::(TEST EDILMIS ONAYLANMISTIR) |
![]() |
![]() |
|