![]() |
Kaba Tüylü Horozibiği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaba Tüylü HorozibiğiYumurtalı Horozibiği Gözlemesi ![]() Yumurtalı Horozibiği Gözlemesi ![]() Malzemeler: 800 gr taze horozibiği yaprağı ve sürgünleri, 100 gr margarin, 50 gr domates salçası, 1–2 adet yumurta, 1 adet orta boy soğan, yeteri kadar tuz, baharat ![]() Hamurun malzemeleri: 1 kg un, yeteri kadar krem mayası ve tuz ![]() İçin hazırlanışı: 800 gr taze horozibiği sürgün ve yaprakları iyice yıkanıp temizlendikten sonra ince bir şekilde doğranır ve kaynar suda 5–6 dakika kadar haşlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurun hazırlanışı: 1 kg un içerisine yeteri kadar maya konduktan sonra tuz ilave edilir ve yavaş yavaş su dökülerek yoğurulur ![]() ![]() Hamur bezeleri oklava ile açılarak yufka şekline getirilir ![]() ![]() Malzemeler: 800 gr taze horozibiği yaprağı ve sürgünleri, 100 gr margarin, 50 gr domates salçası, 1–2 adet yumurta, 1 adet orta boy soğan, yeteri kadar tuz, baharat ![]() Hamurun malzemeleri: 1 kg un, yeteri kadar krem mayası ve tuz ![]() İçin hazırlanışı: 800 gr taze horozibiği sürgün ve yaprakları iyice yıkanıp temizlendikten sonra ince bir şekilde doğranır ve kaynar suda 5–6 dakika kadar haşlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurun hazırlanışı: 1 kg un içerisine yeteri kadar maya konduktan sonra tuz ilave edilir ve yavaş yavaş su dökülerek yoğurulur ![]() ![]() Hamur bezeleri oklava ile açılarak yufka şekline getirilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|