![]() |
Gül Tatlısı - Tokat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Tatlısı - TokatGül Tatlısı - Tokat Malzemeler: 125 gr margarin 3 kâse un 2 çay bardağı irmik 2 çay bardağı yoğurt 2 çay bardağı zeytinyağı 1 paket hamur kabartma tozu 1 yumurta 1 kâse ceviz Şerbeti İçin; 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Birkaç damla limon suyu Yapılşı: Orta boy tencereye 3 bardak şeker ve 3 bardak su ilave edilerek orta ocak ateşte kaynamaya bırakılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|