![]() |
Meram Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meram BöreğiMALZEMELER 1 Adet Yumurta 1 Su Bardağı Ilık Su 1 Çay Bardağı Zeytinyağı 50 gr Margarin 1 Çorba Kaşığı Limon Suyu Alabildiğince Un 1 Adet Yumurtanın Sarısı 100 gr Beyaz Peynir Tuz YAPILIŞI: Hamur yoğurma kabına 1 su bardağı ılık suyu,yarım çay bardağı zeytinyağını ve 1 çorba kaşığı limon suyunu alalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 adet bezeyi servis tabağı büyüklüğünde açalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra tekrar açalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|