Ballı Pofuduklar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ballı PofuduklarBallı Pofuduklar Tarifi - Ballı Pofuduklar Nasıl Yapılır - Ballı Pofuduklar Malzemeleri Ballı Pofuduklar 1 su bardağı yoğurt 1 çay kaşığı karbonat 2 çorba kaşığı limon suyu Tuz Aldığı kadar un Kızartmak için: Sıvıyağ Üzerine: 4-5 çorba kaşığı bal Yoğurdu geniş bir kaba alın Limon suyu, tuz ve karbonatı ilave edip karıştırın Üzerine unu azar azar ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın Hamuru merdane ile yanm cm kalınlığında açın Üç parmak eninde baklava dilimleri kesin Kızgın yağda arkalı önlü kızartıp servis tabağına alın Üzerine bal dökerek servis yapın![]() |
|
|
|