Muzlu Bademli Milföy Tatlısı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Muzlu Bademli Milföy Tatlısımuzlu milföyler - bademli milföy tatlısı - milföy tatlı tarifiMalzemeler: 200 gr milföy5 adet muz 3 kahve fincanı toz badem 8 çorba kaşığı toz şeker 8 çorba kaşığı tereyağ Yarım su bardağı un 2 adet yumurta 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı kabartma tozu Hazırlanışı: Toz badem, 8 çorba kaşığı şeker, tereyağı, un, yumurta, kabartma tozu ve sütü mikserle iyice çırpın Koyulaşana dek pişirin Milföy hamurlarını birleştrerek 10×10 cm’lik üç adet kare kesin Fırın tepsisine aktarıp, orta ısılı fırında pembeleşene dek pişirin Milföylerin aralarına krema yayıp, muz dilimlerini koyarak, üst üste dizin (Enüstte milföy olmalı )Servis yapın![]() alıntı |
|
|
|