Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
beyaz, çikolatalı, kurabiyeler

Beyaz Çikolatalı Kurabiyeler

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beyaz Çikolatalı Kurabiyeler






Beş çayınız ve özel davetleriniz günleriniz için tatlı bir lezzet: beyaz çikolatalı kurabiye Şık sunumu ve eşsiz lezzetiyle damak tadınızı büyüleyecek

Beyaz Çikolatalı Kurabiye


Malzemeler,

1 adet yumurta

1 çay bardağı yoğurt

1,5 çay bardağı pudra şekeri

1 çay bardağı sıvı yağ

Yarım paket kabartma tozu

1 adet limon kabuğu rendesi

Yeteri kadar un

1 paket hazır beyaz çikolata sosu

Hazırlanışı,

Yoğurma kabında yumurta, yoğurt, sıvıyağ, pudra şekeri, limon kabuğu rendesini karıştırın

Üzerine un ve kabartma tozunu ekleyip yoğurun

Ele yapışmayacak kıvama gelene kadar un eklemeye devam edin

Kurabiye hamurundan küçük parçalar koparıp elinizle yuvarlayın

Fırın tepsisine yağlı kağıt serip kurabiyeleri dizin

Önceden ısıtılmış fırında rengi sararana kadar pişirin

Beyaz çikolata sosunu paket üzerindeki tarife göre hazırlayın

Fırından çıkan kurabiyeler ılındıktan sonra çikolata sosuna batırın

Düz bir servis tabağına soslu kurabiyeleri dizin

Buzdolabında sos donana kadar bekletin

Afiyet olsun



Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.