Pastırmalı Çıtırdayan Börek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pastırmalı Çıtırdayan BörekMalzemeler : 1 yufka 7 adet milföy hamuru 1 şişe soda 1 çay b mısırözü yağı 1 yumurta kaşar peyniri pastırma Hazırlanışı : Fırın kabının altını yağlayın Daha sonra fırın kabının altını milföy ile kaplayın Yufkayı 2 ye ayırarak milföylerin üzerine yayın Üzerine pastırma ve kaşar peynirini serperek kalan yufkayı üzerine kapatın Kalan milföyleri de üzerine kapatın![]() Sosu için ise karıştırma kabına yumurtayı, sodayı ve sıvıyağı alarak çırpın Böreği kestikten sonra sosu üzerine döküp 180 derecelik fırında çıtır çıtır olana kadar pişirin |
|
|
|