Kestaneli Kolay Pasta |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kestaneli Kolay PastaMalzemeler: 300 gr kestane,1 su bardağı toz şeker, 4 parça milföy hamuru, 3 çorba kaşığı pudra şekeri, 1 çay bardağı süt Yapılışı:Kestaneleri soyduktan sonra haşlayın Şekeri ilave edip 1 taşım kaynatın Kestaneleri çatalla ezerek püre haline getirin Milföy hamurlarını dikdörtgen biçiminde 1 cm kalınlığında açıp çatalla hamurun yüzeyine batırarak dekiler oluşmasını sağlayın Fırın tepsisinde 25 dk kadar pişirip soğutun Hamurun üzerine kestane püresinden sürüp diğer hamuru koyun Aynı işelemi 3-4 kat olana dek tekrarlayın Üzerine pudra şekeri serptikten sonra servis yapın Afiyet olsun…
|
|
|
|