![]() |
Kömeç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KömeçMALZEMELER Hamuru için: 1 kahve fincanı zeytinyağ 8 bardak un 1 adet limonun suyu 1 adet yumurta 1 çay bardağı süt İçi için: 2 bardak kavrulmuş kıyma 2 demet pazı 3 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Pazıları ayıklayıp, yıkayın ve sap kısımlarını kesip, ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() Tepsiye un koyup ortasını havuz gibi açın ![]() ![]() Hamurdan eşit büyüklükte 10 adet beze yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|