![]() |
Kaşarlı bayat ekmek böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşarlı bayat ekmek böreğiKaşarlı Bayat Ekmek Böreği (6 Kişilik) Malzemeler 1 Bayat Ekmek 2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşarpeyniri 3 Çorba Kaşığı Margarin 4 Su Bardağı Su Tuz Yemeğin Tarifi Bayat ekmeği küçük küpler halinde doğrayıp tuzlu suda haşlayın ve süzün ![]() Fırın kalıbını yağlayıp bir sıra kaşar peyniri rendesi serpin ve üzerini kaplayacak kadar ekmek yerleştirin ![]() Bir kat peynir rendesi bir kat ekmek şeklinde malzemeyi kar kat döşeyin ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 25 dakika kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|