![]() |
Franbuazlı Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Franbuazlı Pasta![]()
yarım lt sü t2/3 su bardağı toz şeker 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı buğday nişastası 3 yumurta sarısı 1 çay kaşığı vanilyaŞeker
![]() ![]() ![]() ![]() Frambuaz sos için; 1,5 su bardağı kadar dondurulmuş frambuazı 3-4 saat önceden buzluktan çıkardım ve yumuşaması için beklettim ![]() ![]() ![]() ![]() Pandispanya için malzemler: 6 yumurta170 gr toz şeker (ben 1 su bardağı kullanıyorum)yarım çay bardağı portakal suyu113 gr un (2/3 su bardağı)50 gr kakao (3 yemek kaşığı) Pandispanyayı bir gün önceden pişirip, streche sarıp buzdolabında bekletiyorum ve kesme işlemi bu şekilde daha kolaylaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|