![]() |
Cem Yılmaz'dan Güzel Bİr Öykü |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Cem Yılmaz'dan Güzel Bİr ÖyküEvvel zaman içinde kalbur zaman içinde, çok iyi arkadaş olan bir atla bir tavuk varmış ![]() ![]() ![]() Bir sürü diğer hayvanlarla birlikte bir çiftlikte mutlu bir hayat sürerlermiş ![]() ![]() ![]() Bir gün atla tavuk dere kenarında oynarlarken, at birden bataklığa adım atmış ve bataklık atı içeri çekmeye başlamış ![]() ![]() Tavuğa "bana yardım eeeeet"diye seslenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bagajdan bir ip çıkarmış, bir ucunu BMWnin arkasına bağlamış bir ucunu da düğüm yapıp atın ayağına doğru fırlatmış, ve arabayı çalıştırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Araba ilerledikçe at bataklıktan yavaş yavaş karaya çıkmış, ve tavuğa "sana hayatımı borçluyum canım dostum" diye teşekkür etmiş ![]() ![]() ![]() Birkaç gün sonra, at bir gün dere kenarında su içerken tavuğun çığlıklarını duymuş ![]() ![]() ![]() Başımı kaldırmış bir de ne görsün, bu sefer de tavuk bataklığa düşmüş çırpınıyor hem de boğazına kadar batmış ![]() ![]() ![]() At önce etrafına bakmış, ne ip var ne bişey, zaten BMW’ yi de çiftçi almış şehre gitmek için ![]() çekeyim" ![]() Ve tavuk atın şeyine asılmış, yavaş yavaş at onu kıyıya çekmeyi başarmış ![]() Tavuk ona mutlulukla gülümsemiş: "işte şimdi sen de benim hayatımı kurtardın dostum" ![]() ![]() ![]() ![]() Peki bu hikayenin ana fikri nedir? "At kadar şeyiniz varsa etraftaki piliçleri toplamak için bir BMW ye ihtiyacınız yok" ![]() Saygılarımla Cem YILMAZ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ERen
|
![]() cem yılmaz dan da anca böyle bir hikaye çıkar adamın espirilerinin yüzde doksanı küfürlü küfürlü olmayanlarda telekom un reklamlarında çıkıyor saçma saspan espiriler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Cem Yılmaz ergenlik çağında kalmış bir arkadaş, yani beyniyle üreme bölgesi yer değiştirmiş durumda hâlâ ![]() ![]() Teşekkürler angelesdream, güzel paylaşım :))) |
![]() |
![]() |
|