![]() |
ßeni Nereye Koyuyorsun ?! |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() ßeni Nereye Koyuyorsun ?!![]() ßeni nereye koyuyorsun böyle? Neresinde yaşıyorum yüreğinin? Var mıyım senin için, Gecelerinin masalsı düşü ben miyim Yoksa kendin misin? ![]() ![]() ![]() ßeni sığdırabiliyor musun içine? Hangi yana baksam tünel; Sonsuz uçurumlar gibi dipsiz ve kuyu Hani içinin aynasıdır ya sevdiğin, ßenim aynamda karanlık aksetmekte ![]() ![]() ![]() Öyleyse anlarım ki ben de yokum sen de ![]() ßeni nerede yaşatıyorsun söyle? Cennetin miyim senin, Amber kokulu bahçelerinde gezindiğin? Yoksa kaybolduğun kör kuyun mu, Dehliz yalnızlıklarını yitirdiğin? Artık anlamsız geliyor tüm sorular Yanıtlarını bir gün verecek olsan bile ßen de bir şeyler buram buram, ßen de çok şey ılık ılık, ßen de sen acıtarak, kanayarak Eksiliyor ![]() ![]() ![]() ßen seni bunca zamana ağırlayamazken ruhumda Aitsizliğim çaresiz çoğalıyor ![]() ![]() ![]() Ve görüyorum aynada yüzü silinmiş suretimi Sen bende herşeysin belki ama ßen sende yitiyorum için için ![]() ![]() ![]() ßeni nerelerde arıyorsun öyle? Yüreğine sor bir de Mutlaka cevabı gelecektir sessizliğinin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() sitem dolu, yılgınlık dolu bir şiir ![]() ![]() teşekkür edeirm rahastızım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() Sen bende herşeysin belki ama ßen sende yitiyorum için için ![]() ![]() ![]() çok güsell bi paylaşım eline saalık
![]() |
|