![]() |
Reçelli Kurabiye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reçelli KurabiyeReçelli Kurabiye tarifi - Reçelli Kurabiyenin yapılışı - Reçelli Kurabiye resmi ![]() Malzemeler * 1 Adet Yumurta * 150 Gr ![]() * 1 Su Bardağı Un * 1 Çay Bardağı Mısır Nişastası * 1 Su Bardağı Pudra Şekeri * 1 Çay Kaşığı Tarçın * 1 Yemek Kaşığı (çok ince çekilmiş) Fındık Yapılışı * Margarin ile pudra şekerini (ben 100 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Sert olmayan, yumuşak bir hamur yoğurun ![]() ![]() ![]() * Nişasta serptiğiniz tezgahta 1/2 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Kurabiyeler soğuyunca, ortası delik olmayan kurabiyenin üzerine reçel sürün ve ortası açık olan kurabiyeyi üzerine kapatın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|