![]() |
Reçelli Tavuk Göğsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reçelli Tavuk GöğsüMALZEMELER 1,5 kahve fincanı kadar tepeleme un 1,5 kahve fincanı kadar fincanı kadar tepeleme toz şeker 2,5 su bardağı süt 1 yemek kaşığından biraz fazla tereyağı Üzeri için : 1 su bardağı kadar marmelat Meyveli dondurma HAZIRLANIŞI Un, tozşeker, süt ve tereyağını orta ısılı ateşte tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak, muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin ![]() ![]() Diğer yandan kenarları yüksek, orta boy bir kalıbın içini suyla çalkalayarak ıslatın ![]() ![]() ![]() Üzerine profilo mini robotta çekilmiş herhangi bir marmelat ya da reçeli gezdirdikten sonra servise sunun ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|