Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kayısılı, milföy, pudingli

Pudingli Kayısılı Milföy

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pudingli Kayısılı Milföy

Milföylü Tatlılar - Pudingli Kayısılı Milföy Tatlısı
Kullanılan Malzemeler:[*] istediginiz kadar kare milföy(ben 8adet kullandim)[*] 1paket vanilyali puding[*] konserve kayisi üzerine sürmek icin yumurta sarisi[*] üzerine sürmek icin:[*] bal ayva yada kayisi marmeladi[*] süslemek icin findik tozu ve pudra sekeri

Hazırlık[*] vanilyali puding üzerinde yazili ölcüden daha az süt koyarak pisirelim(biraz kati puding)olucak[*] soguyunca milföylerin ortasina birer kasik koyalim[*] daha sonra milföyleri bohca gibi katliyalim[*] üzerlerine birer tane kayisi koyup[*] kenarlarinada yumurta sarisi sürüp firinda kizarincaya kadar pisirelim
servis yaparken üzerlerine biraz bal sürerseniz daha parlak dururlar

Tarifin Hazırlanışı[*] ben bal yerine ayva marmeladi sürdüm cok tatli sevmedigim icin[*] kayisi marmeladida kullanabilirsiniz[*] sünrada üzerine findik tozu serptim ve pudra sekeri
arzunuza bagli[*] affiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com