Aşure 22 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşure 22Aşure Tarifi - Aşure Yapılışı - Aşure Nasıl Yapılır - Aşure Malzemeleri Malzemeler 100 gr kuru fasulye100 gr nohut100 gr buğday75 gr kuru kayısı75 gr incir50 gr kuru üzüm165 gr toz şeker700 ml su1 gr tarçın10 gr mısır nişastasıÜstü için: 1 avuç nar tanesi 1 avuç kavrulmuş badem Şam fıstığı, fındık Hazırlanışı: Aşure malzemelerini 1 gece önceden suda bekletin Bütün malzemeyi NutriCook’a koyun ve kapağını kapatın![]() Akıllı kontrol saatini 15 dakikaya ayarlayın 2 programı seçin Buhar çıkışı gerçekleştiğinde ateşi kısın, böylece geri sayım başlamış olur İşaret belirdiğinde ateşi kapatın ve program seçiciyi buhar konumuna getirin Böylece düşük basınçta buharlı pişirme otomatik olarak başlar![]() Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, NutriCook’un kapağını açın Aşureyi servis kaselerine alın Nar taneleri, kuruyemişler ve tarçın ile süsleyip servis yapın
|
|
|
|