Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
noktaları, püf, turtaların

Turtaların Püf Noktaları

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Turtaların Püf Noktaları



Turta nasıl pişirilir - turta yapmanın incelikleri - turta yapımında öneriler - turta yaparken nelere dikkat etmeliyiz - turta yapımı



1- Yumurta aklarını iyice kar haline gelene kadar çırpın Yumurtaların oda sıcaklığında olması gerekir


2— Hamuru pasta kalıbına muntazam bir şekilde yaymak için bir spatuladan veya tahta bir kaşıktan yararlanın


3- Kekin pişip pişmediğini anlamak için üst kısma elinizi sürmeniz yeterlidir Bu kısım kurumuşsa kekiniz pişmiş demektir


4- Keki kalıptan bozmadan çıkarabilmek için, pasta kalıbının orta kısmını bir şişenin üzerine geçirin ve kalıbın dibine hafifçe vurun


5— Pastanızı kesmek için çok keskin bir bıçaktan yararlanmalısınız Böylece kek bozulmadan parçalar halinde kesilmiş olur




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.