![]() |
Oktay ustanın tarifi Profiterol |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oktay ustanın tarifi Profiterol![]() Bu tarif Oktay Usta'ya ait ![]() ![]() ![]() Bu ölçülerle 80-90 adet profiteröl hamuru çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MALZEMELER: Hamuru için: 1,5 su bardağı su 1,5 su bardağı un 100 gr tereyağ ya da margarin 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tutam tuz 4 adet yumurta Kreması için: Yarım litre süt 4 çorba kaşığı un 1 su bardağı toz şeker 1 poşet toz şanti Üzeri için: 1 paket çikolata sosu Yarım litre süt YAPILIŞI: Tencereye su,yağ,tuz ve şekeri koyup ocağa koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PÜF NOKTALARI: 1 ![]() ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() AFİYET OLSUN!!! |
![]() |
![]() |
|