Kaz Şasör |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaz ŞasörKaz Şasör Tarifi - Kaz Şasör Nasıl Yapılır - Kaz Şasör Malzemeleri Malzemeler 6 adet kazeti Tuz, bir çimdik karabiber 1 avuç dilimlenmiş mantar 1 kahve fincanı rafine yağı 1/2 diş sarımsak ezilmiş 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı un 1 çay kaşığı kekik 1 yaprak defne 1 çay fincanı tavuk suyu yoksa su Yemeğin Tarifi Kaz etleri tuzlayıp biberleyiniz Dibi düz küçük bir tencereye kazlarıyanyana yatırıp üzerine yağı koyunuz Hızlı fırında bir kaşıkla zaman zaman içinden yağ alıp üzerlerine dökerek üç dakika bir yanını, üç dakika öbür yanını kızartıp unu üzerlerine serpip alt üst çeviriniz Mantar ilâve edip kaynar olarak et suyunu ilâve ediniz Beş dakika daha kaynatarak pişirip servis ediniz![]() |
|
|
|