![]() |
Ördek Ciyeri Fransa Usulü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ördek Ciyeri Fransa UsulüÖrdek Ciyeri Fransa Tarifi - Ördek Ciyeri Fransa Usulü Nasıl Yapılır - Ördek Ciyeri Fransa Usulü Malzemeleri Ördek Ciyeri Fransa Usulü Malzemeler 100 gr ![]() 150 gr ![]() 6 çorba kaşığı sirke 450 gr ![]() 1 kg ![]() 1 çorba kaşığı çok ince doğranmış maydanoz ve 1 adet ince doğranmış kuru soğan 10 gr ![]() 2 gr ![]() 2 gr ![]() Hazırlanışı Ciğerleri yıkayın, süzün ve kağıt havlu ile kuruladıktan sonra 5 kaşık sirke, tuz, biber ve muskat ile 2 saat marine edin ![]() Tereyağını oda sıcaklığında iyice yumuşatın ![]() Mantarları küçük küçük doğrayın ve 20 gr ![]() ![]() ![]() Ciğerleri soğan ile birlikte pişene kadar sote edin ![]() ![]() Ciğerleri soğuduktan sonra tereyağı ile birlikte robottan geçirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|