![]() |
Hindistan cevizli tavuk göğsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindistan cevizli tavuk göğsüMalzeme: Tavuk göğsü için: 5 yemek kaşığı un 8 yemek kaşığı toz şeker 1 paket (5 gr) şekerli vanilin 1 yemek kaşığı tereyağı (oda sıcaklığında) 1 litre süt Tepsiye serpmek için: 3 yemek kaşığı hindistan cevizi Tavuk göğsünün üzerine serpmek için: 3,5 yemek kaşığı hindistan cevizi Hazırlama: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Hindistan cevizi yoksa aynı tarifi normal ceviz ile de deneyebilirsiniz |
![]() |
![]() |
|