![]() |
Milföylü soğan çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföylü soğan çorbasıMilföylü soğan çorbası Milföylü soğan çorbası KAÇ KİŞİLİK: 4-6 HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk PİŞME SÜRESİ: 15 dk Malzemeler: 500 gr soğan 4 kare milföy hamuru 25 gr margarin 1 su bardağı beyaz şarap 6 su bardağı et suyu 3 dal maydanoz 3 dal dereotu 1 yumurta sarısı Tuz Hazırlanışı: * Soğanları soyup ince ince doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() * Et suyunu ve tuzu ilave edip soğanlar iyice yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() * Milföy hamurunu unlanmış zemine alıp kâselerden biraz daha büyük olacak şekilde merdane ile açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapılan araştırmalara göre uzmanlar, bel fıtığı hastalıklarına soğan çorbası öneriyorlar ![]() ![]() ŞARAP YERİNE SİRKE Çorbada kullanılan 1 bardak beyaz şarap yerine 1 kahve fincanı sirke kullanabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|