![]() |
Ciğer Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciğer ÇorbasıCiğer Çorbası Tarifi - Ciğer Çorbası Yapılışı Malzemeler 500 gr kuzu ciğeri (kuşbaşı doğranmış) 1 adet kıyılmış büyük kuru soğan 3 çorba kaşığı tereyağı veya margarin (45 gr) 1 yumurta sarısı 2 çorba kaşığı sirke 6 su bardağı su (1,5 lt) 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 1 çorba kaşığı ince kıyılmış nane 2 adet taze soğan Tuz Karabiber Tarçın (arzuya göre) Yapılışı Yağı tencerede kızdırın ve kuru soğanı kavurun ![]() ![]() Büyük bir kasede yumurta sarısını çırpın, karabiber, tuz ve sirke ilave edin ![]() ![]() Kıyılmış maydanoz, nane ve taze soğanları ilave edip, çorbanızı ateşten alın ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|