Ançuez Soslu Hindi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ançuez Soslu HindiAnçuez Soslu Hindi Malzemeler 1 havuç 1 sap kereviz 1 sogan 1 çorba kasigi elma sirkesi 500 gr taze hindi gögüs eti 1 yumurta 3 ançüez filetosu 3-4 dal maydanoz Zeytinyagi, tuz, karabiber Yapilis Tarifi Tencerede bol miktarda su kaynatin, dogranmis havuç, kereviz, sogan ve sirkeyi ekleyin Bir kaç dakika daha kaynatip hindiyi ilave edin Kisik ateste 45 dakika kadar pisirin Soguyunca suyunu süzüp çorba için ayirin Kati pismis yumurtayi dograyin Önceden 1-2 dakika suda bekletilmis ançüez, yumurta, maydanoz, sirke, tuz, karabiber ve zeytinyagini blendardan geçirerek krema haline getirin Hindiyi dilimleyin ve sos ekleyerek servis yapin
|
|
|
|