![]() |
Kayseri Ketesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayseri KetesiKayseri Ketesi Tarifi - Kayseri Ketesi Yapılışı - Kayseri Ketesi Malzemeleri Malzemeler 1 Su Bardağı Sıvı yağ 2 Çay Bardağı Su 1 Çorba Kaşığı Sirke Alabildiğince Un 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 2 Çorba Kaşığı Yoğurt Kavurmak İçin 3 Çorba Kaşığı Un Üzerine 1 Adet Yumurtanın Sarısı 2 Çorba Kaşığı Tereyağı Susam Hazırlanışı Geniş bir kaba sıvı yağı su ve yoğurdu alıp karıştıralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada küçük bir tavada bir çorba kaşığı yağı eritelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yufkaların üzerine erimiş tereyağı gezdirelim ![]() ![]() ![]() ![]() Ters çevirip yağlanmış tepsiye dizelim ![]() ![]() ![]() ![]() Ayşe Altınoluk |
![]() |
![]() |
|