Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gittik, hızlı, kurtulduk

Hızlı Gittik Kurtulduk...

Eski 05-27-2007   #1
yosun_26
Icon4

Hızlı Gittik Kurtulduk...

Aracın arkası havalandı
Öztürk, 'Şoförüme hızlı gitmesini, tümsek ve çukurlara dikkat etmesini söylemiştim Patlamayla aracın arkası havalandı' dedi

Terör örgütü PKK'nın mayınlı suikastından son anda kurtulan Tunceli Emniyet Müdürü Osman Öztürk, makam aracının hızlı gitmesinin kendilerini kurtardığını söyledi Diyarbakır'daki bölge valiler, toplantısından sonra Tunceli'ye gelen ve hiç durmadan Nazımiye'ye gidip denetleme yapan Öztürk, mayınlı suikast sırasında yaşadıklarını Milliyet'e anlattı:
"İlçeye giderken yolda büyükçe bir çukur gördük Bu çukurda PKK'nın tuzağının bulunduğunu öğrendik Dönerken şoförüme hızlı gitmesini, yoldaki çukur ve tümseklere dikkat etmesini söyledim Önde Özel Harekât timlerine ait bir zırhlı "shortland" araç vardı Arkada da koruma aracı ile bir "shortland" daha vardı İl merkezine 8 kilometre kala, bir anda patlama sesiyle birlikte makam aracı sağ arka taraftan havalanıp düştü Patlama, aracın geçişiyle arkadaki koruma aracının gelişi arasındaki çok kısa zaman aralığında oldu Bunda aracın hızlı olması önemliydi Yavaş gitsek benim aracım, daha hızlı gitsek arkadaki koruma aracım havaya uçacaktı Bizi Allah korudu"

Makam aracı zırhlı değilmiş
Bu arada Tunceli Emniyet Müdürü'ne tahsis edilen makam aracının zırhlı olmadığı öğrenildi Emniyet envanterinde bulunan zırhlı bir aracın da arızalı olması nedeniyle kullanılamadığı kaydedildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com