Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozma, büyü, müccerrepdir, yüz, yüzde

Yüzde Yüz Büyü Bozma Müccerrep'dir

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

seyyitmeytatarun Nickli Üyeden Alıntı

ben im uygulamayı size söylüyem 21 kere ayetül kürsü okuyorum son cümlesini 21 kere okuyorum kendimi evimi ve evin içindekileri korumaya alıyorum yani cemberleme >>> o <<< ye alıyorum bu yaptıgım tertipden bana ve saydıklarıma a dan z ye ila yevmil kıyamete kadar madden ve manen zarar gelmesin diyorum sonra tövbenin son ayetini 7 kez okuyorum hayalimle kendimi ve evimi vs daire içine aldım diyorum sonra 1 salavat 1 fatiha okuyorum amin diyorum bitiyorum,,,, bu benim uyguladıgım koruma başka koruma şekilleride var hangisini uygularsan uygula fark etmez
dua ve nur ile kalın

ayetel kürsinin son ayeti ;Vel? yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

tövbe süresininde son ayeti ;Feintevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hüAleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül Arşil Azim

bundur doğrumu kardeşim?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ben im uygulamayı size söylüyem 21 kere ayetül kürsü okuyorum son cümlesini 21 kere okuyorum kendimi evimi ve evin içindekileri korumaya alıyorum yani cemberleme >>> o <<< ye alıyorum bu yaptıgım tertipden bana ve saydıklarıma a dan z ye ila yevmil kıyamete kadar madden ve manen zarar gelmesin diyorum sonra tövbenin son ayetini 7 kez okuyorum hayalimle kendimi ve evimi vs daire içine aldım diyorum sonra 1 salavat 1 fatiha okuyorum amin diyorum bitiyorum,,,, bu benim uyguladıgım koruma başka koruma şekilleride var hangisini uygularsan uygula fark etmez
dua ve nur ile kalın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

büyü bozmak için azametli Yasin suresını 7 kere oku her mübine gelince isra suresinin 81,82 inci ayetini ( 17/İSRÂ-81: Ve kul câel hakku ve zehekal bâtıl innel bâtıle kâne zehûkâ
17/İSRÂ-82: Ve nunezzilu minel kur’âni mâ huve şifâun ve rahmetun lil mu’minîne ve lâ yezîduz zâlimîne illâ hasârâ))))))))))))114 kere oku ve sonra 3 kere şu azameti oku >>> serian acileten ecibu ve bi hakkı suretil yasini şerifetihi ve bi hakkı ayetiş şerifetihi ve müvekkiline melaiketi ve hadimehu ve bi hakkı suretilyasini ve bi azameti,sırrı,nuru,burhanı ve semian,mutian ya ecib,ya mucib yakdıyhaceti ve maksudıfi hezihiil saati filan (adamın ismi ibni adamın annesinin ismi) ve beyne (filanete senin adın binti annenin adı) ve beyne( fi hezel mekan) ibtalü külli envari sihru ve tartü ve reddü şer şifaül beden celbil hayrı, vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyül aziym elvahan,elaccele,essaate <<< bu azameti ister 1 kere ister 3 kere oku
sonrA her mübine gelince okudugunu üfür ,azametei oku üfür,yasinde 7 tane mübin vardır ve 7 i yerde üfür ve azameti oku üfür, yiyecek yani tuz,şeker,su,vs bunlara üfür bunları cogalt,cogalt 3 ay ev halkı kullan yasin bitince arkasından101 defa tövbe suresinin son ayeti 9/TEVBE-129
(Fe in tevellev fe kul hasbîyallâh(hasbîyallâhu), lâ ilâhe illâ hûv(hûve), aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm) tegabün suresin 1 inci ayetini ve 101 kere 64/TEGÂBUN-1: (Yusebbihu lillâhi mâ fîs semâvâti ve mâ fîl ard(ardı), le hul mulku ve le hul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr(kadîrun) ))))))))oku ve 21 kere rabbena atina,rabbenafirliyi oku ve sadakallahülaziym de
ve 1 kere>>>-Subhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn(yasifûne)

Ve selâmun alel murselîn(murselîne)

Vel hamdu lillâhi rabbil âlemîn(âlemîne) <<< oku ve 1 salavat 1 fatiha oku bitirbunlarıda üfür neye okuduysan!!!!!!!
not: bunlara başlamadan evveli gusül ve boy abdesti al ve 2rekat hacet namazı kıl peygamberimize sahibülzamana,asrın imamına,hz mehdiye,Allah dostlarına,111kutup,ricaülkayıp,1,3,7,40 lara,vs vs bunların ruhlarına ve ruhaniyetlerine ,11fatiha,11innaateyna,11ihlas, bagışla ve bunların himmetini isteyerek ALLAH,LİLLAH,BİLLAH, VE 6666AYET VE 114 SURE HAKKI İÇİN DESTUR Bİ İZNİHİ RABBİHİM < bunu 3 kere tekrar et ve okumaya başla
eger kendim okumayam yanlış yaparım veya arapca bılmıyorum dıyorsan bir arapca bilene okut oda olur:not>>> yasini dönmeli okuyabilirsin oda 7 yasin sayılır ince bir kuraldır !!!!!!!!!!!!!
inşallah yapmış oldugunuz dualarda bizleri şu Allahın fakir kulunuda unutmasınız inşallah
dua ve nur ile kalın

not: kim benim actıgım konuları başka sitelerde ve forumlarda yayınlarsa emek hırsızılıgı yaparsa hakkım helal degildir………
imza: seyyitmeytatarun

kaynak: arapca Yasin suresinin havası ve esrarı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com