Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
celbi, denenmiş, dir2, muhabbet, sırrulazim

Denenmiş Celbi Muhabbet (Sırrulazim dir.2.)

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Denenmiş Celbi Muhabbet (Sırrulazim dir.2.)

[QUOTE=seyyitmeytatarun;2651912]sayın modum ALLAHIN hiç bir günü ugursuz degildir yanlız havas alimleri kesinlikle salı ve cumartesi tertip yapmaya yaklaşmamiştır bu günlerde tefrikerlikbaglama,düşman helakı, biryerden cıkarma ,vs böyle şeyler yapmışlardır bende yıllardır böyle çalışma yapıyorum hep iyi sonuçlar alıyorum büyüklerimizden dahamı iyimi bilecez hz ALLAH onları iki cihanda mutlu etsin cümlemizi ilimlerine şefaatlerine nail eylesin

8 gün okudum ve özel sebeblerden dolayı ara vermiştim ben dün gece tekrar başlayacaktım lakin yanlış okudum diye başlamadım yani anne ismini önce söyleyerek okumuştum dogrusunu ögrenip bugun başlayayım dedim (doğrusu önce sevdiğimizin ismi söylenecek sonra annesinin ismi söylenecek değilmi ) şimdi cumartesi oldugu için gece yarısından sonra pazara dönüyo başlamamda bir sakınca var mı başlayabilir miyim birde bunu 21 gün devam edip sonra bırakacak mıyız bunu yaparken başka uygulamalar yapılmayacak sanırım birde onu demişsiniz sadece tek uygulama yapılacak değil mi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com