İftira Altindayim Yardim Lütfen |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İftira Altindayim Yardim LütfenCevap yazan herkese tesekkür ediyorum Bir arkadas yanlis düsünüyor ben sabah aksam mutlu olayim ya da olmayayim hep dua edip sükrederim Bu kadar üzen sey bu iliskinin bitmesi degil,onurum öyle parcalandi ki,buraya cok ama cok kisacik yazdim Elimde tek bir delil var o da zarfin üzerindeki el yazisi Ayrintilardan eminim ki ya kendisi ya da eski karisi(Ayrica resmi olarak hic evlenmemisler) yapmistir Bana yasatilan yetmiyormus gibi arkamdan herkese anlatilmis![]() ![]() Ayrica avukatla görüstükten sonra yapilabilecek birsey varsa bir süre kalacagim yoksa hemen Türkiyeye dönecegim![]() Ancak Allah biliyor ben hic bu kadar sucsuz olmamistim,Bir gün gercegi aydinliga cikaracaktir![]() Selametle kalin ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İftira Altindayim Yardim Lütfennatur06 Nickli Üyeden Alıntı Herkese Merhaba, Yurtdisinda yasiyorum,yabanci uyruklu biriyle cok mutlu bir beraberligimiz oldu evlenmek icin gün bile aldik Ayni evde yasiyorduk Bu adamin bir de eski karisi ve ondan cocugu var Evlilikten 1 hafta önce anahtar kayboldu iki gün sonra kadin adami aradi Dedi ki efendim birisi anonim olarak arayip onu tehdit etmis Nisanlim da bunu benden bildi cünkü o kadina coook güveniyor Yüzügü cikardi ve beni evden atti NIkahtan iki gün önce de anonim bir mektup geldi ona sözde eve adam almisim,binlerce hakaret ancak ilginc olan evi her detayina kadar tarif ediyor Tabi evlilik kaldi,onca hakarete maruz kaldim,cok ama cok üzgünüm Herseyimi bir anda kaybettim Simdi benden nefret ediyor,hersey bir yana onurum paramparca Mahkeme acacagim ama elimdeki delil yeter mi bilmem![]() ![]() Allahtan umudumu kesmedim Bana yardimi dokunacak dualariniz varsa paylasin lütfen![]() Tesekkür ederim ![]() ![]() Sevgili Nature, Icinde bulundugun durum cok uzucu gercekten Allah yar ve yardimcin olsun![]() Sana onerilerim: 1 Ayrilmaniza sebeb olan her ne varsa onu tesirsiz hale getirmek icin su dua'yi oku:3 yada 7 gün okuyun ''besmele çekin, - 1000 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim, sehlen lebi afvike ya aziz'' - 19 defa Sümmün bükmün, ümyün, fehüm la yarciun ( aranizda laf getirip goturenlerin veya esini sana karsi dolduranlarin dilini baglamak icin ) 2 Iftiradan kurtulmak icin su dua'yi oku oku:“Ya Allahü, ya şehidü“diye gece yarisi (329) defa okursan, Allah Teala seni bu iftiradan kurtarir ![]() Dualari bu gecenin Merih saatine denk getirisen cok iyi sonuc alirsin Allahin izniyle ![]() Allaha emanet ol arkadasim ![]() Sevgiler |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İftira Altindayim Yardim LütfenHerkese Merhaba, Yurtdisinda yasiyorum,yabanci uyruklu biriyle cok mutlu bir beraberligimiz oldu evlenmek icin gün bile aldik Ayni evde yasiyorduk Bu adamin bir de eski karisi ve ondan cocugu var Evlilikten 1 hafta önce anahtar kayboldu iki gün sonra kadin adami aradi Dedi ki efendim birisi anonim olarak arayip onu tehdit etmis Nisanlim da bunu benden bildi cünkü o kadina coook güveniyor Yüzügü cikardi ve beni evden atti NIkahtan iki gün önce de anonim bir mektup geldi ona sözde eve adam almisim,binlerce hakaret ancak ilginc olan evi her detayina kadar tarif ediyor Tabi evlilik kaldi,onca hakarete maruz kaldim,cok ama cok üzgünüm Herseyimi bir anda kaybettim Simdi benden nefret ediyor,hersey bir yana onurum paramparca Mahkeme acacagim ama elimdeki delil yeter mi bilmem![]() ![]() Allahtan umudumu kesmedim Bana yardimi dokunacak dualariniz varsa paylasin lütfen![]() Tesekkür ederim ![]()
|
|
|
|