![]() |
İftira Altindayim Yardim Lütfen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İftira Altindayim Yardim LütfenCevap yazan herkese tesekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selametle kalin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İftira Altindayim Yardim Lütfennatur06 Nickli Üyeden Alıntı Herkese Merhaba, Yurtdisinda yasiyorum,yabanci uyruklu biriyle cok mutlu bir beraberligimiz oldu evlenmek icin gün bile aldik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahtan umudumu kesmedim ![]() ![]() Tesekkür ederim ![]() ![]() Sevgili Nature, Icinde bulundugun durum cok uzucu gercekten ![]() ![]() Sana onerilerim: 1 ![]() 3 yada 7 gün okuyun ''besmele çekin, - 1000 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim, sehlen lebi afvike ya aziz'' - 19 defa Sümmün bükmün, ümyün, fehüm la yarciun ( aranizda laf getirip goturenlerin veya esini sana karsi dolduranlarin dilini baglamak icin ) 2 ![]() “Ya Allahü, ya şehidü“diye gece yarisi (329) defa okursan, Allah Teala seni bu iftiradan kurtarir ![]() Dualari bu gecenin Merih saatine denk getirisen cok iyi sonuc alirsin Allahin izniyle ![]() Allaha emanet ol arkadasim ![]() Sevgiler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İftira Altindayim Yardim LütfenHerkese Merhaba, Yurtdisinda yasiyorum,yabanci uyruklu biriyle cok mutlu bir beraberligimiz oldu evlenmek icin gün bile aldik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahtan umudumu kesmedim ![]() ![]() Tesekkür ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|