Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altindayim, iftira, lütfen, yardim

İftira Altindayim Yardim Lütfen

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cevap yazan herkese tesekkür ediyorumBir arkadas yanlis düsünüyorben sabah aksam mutlu olayim ya da olmayayim hep dua edip sükrederimBu kadar üzen sey bu iliskinin bitmesi degil,onurum öyle parcalandi ki,buraya cok ama cok kisacik yazdimElimde tek bir delil var o da zarfin üzerindeki el yazisiAyrintilardan eminim ki ya kendisi ya da eski karisi(Ayrica resmi olarak hic evlenmemisler) yapmistirBana yasatilan yetmiyormus gibi arkamdan herkese anlatilmisAyrica avukatla görüstükten sonra yapilabilecek birsey varsa bir süre kalacagim yoksa hemen Türkiyeye dönecegimAncak Allah biliyor ben hic bu kadar sucsuz olmamistim,Bir gün gercegi aydinliga cikaracaktir

Selametle kalin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

natur06 Nickli Üyeden Alıntı

Herkese Merhaba,

Yurtdisinda yasiyorum,yabanci uyruklu biriyle cok mutlu bir beraberligimiz oldu evlenmek icin gün bile aldikAyni evde yasiyordukBu adamin bir de eski karisi ve ondan cocugu varEvlilikten 1 hafta önce anahtar kayboldu iki gün sonra kadin adami aradiDedi ki efendim birisi anonim olarak arayip onu tehdit etmisNisanlim da bunu benden bildi cünkü o kadina coook güveniyorYüzügü cikardi ve beni evden attiNIkahtan iki gün önce de anonim bir mektup geldi ona sözde eve adam almisim,binlerce hakaret ancak ilginc olan evi her detayina kadar tarif ediyorTabi evlilik kaldi,onca hakarete maruz kaldim,cok ama cok üzgünümHerseyimi bir anda kaybettimSimdi benden nefret ediyor,hersey bir yana onurum paramparcaMahkeme acacagim ama elimdeki delil yeter mi bilmem

Allahtan umudumu kesmedimBana yardimi dokunacak dualariniz varsa paylasin lütfen
Tesekkür ederim

Sevgili Nature,

Icinde bulundugun durum cok uzucu gercekten Allah yar ve yardimcin olsun

Sana onerilerim:

1 Ayrilmaniza sebeb olan her ne varsa onu tesirsiz hale getirmek icin su dua'yi oku:

3 yada 7 gün okuyun
''besmele çekin,

- 1000 defa
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim, sehlen lebi afvike ya aziz''

- 19 defa Sümmün bükmün, ümyün, fehüm la yarciun ( aranizda laf getirip goturenlerin veya esini sana karsi dolduranlarin dilini baglamak icin )

2 Iftiradan kurtulmak icin su dua'yi oku oku:

“Ya Allahü, ya şehidü“diye gece yarisi (329) defa okursan, Allah Teala seni bu iftiradan kurtarir

Dualari bu gecenin Merih saatine denk getirisen cok iyi sonuc alirsin Allahin izniyle

Allaha emanet ol arkadasim

Sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Herkese Merhaba,

Yurtdisinda yasiyorum,yabanci uyruklu biriyle cok mutlu bir beraberligimiz oldu evlenmek icin gün bile aldikAyni evde yasiyordukBu adamin bir de eski karisi ve ondan cocugu varEvlilikten 1 hafta önce anahtar kayboldu iki gün sonra kadin adami aradiDedi ki efendim birisi anonim olarak arayip onu tehdit etmisNisanlim da bunu benden bildi cünkü o kadina coook güveniyorYüzügü cikardi ve beni evden attiNIkahtan iki gün önce de anonim bir mektup geldi ona sözde eve adam almisim,binlerce hakaret ancak ilginc olan evi her detayina kadar tarif ediyorTabi evlilik kaldi,onca hakarete maruz kaldim,cok ama cok üzgünümHerseyimi bir anda kaybettimSimdi benden nefret ediyor,hersey bir yana onurum paramparcaMahkeme acacagim ama elimdeki delil yeter mi bilmem

Allahtan umudumu kesmedimBana yardimi dokunacak dualariniz varsa paylasin lütfen
Tesekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com