Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadir, surelerinin, terkibi, yasin

Yasin ve Kadir Surelerinin Terkibi

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadasim bide söyle düsün istersen belkide seni seytan engeliyor? olamaz mi? yani bende yasin le olan okumayi yaptim ve her seferindede cok sükür her istedigimde allah ellerimi bos cevirmedi belki tesadüfde olmus olabilir ama hep bi isaret geldi bazen benimde icimden okumak gelmiyordu ama seytanin beni engelledigini düsünüyordum sonucta yasin okuyorsun buda onun isine gelmez , bence tabi yinede senbilirsin fikrimi belirtmek istedim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

sevgi istiyorsanız sevmesini niyetlersiniz,uzaklaşmasını istiyorsanız uzaklaşmasını,yani sizin niyetinize bağlı
Feryad Nickli Üyeden Alıntı

Kadir süresiyle olan okumayı sevgi muhabbet dışında başka hacetlerimiz için okuyabiliyormuyuz?mesela bir genç kıza biri musallat olmuş kız onu istemiyo uzaklaştırmak için okuyabilirmiKadir süresi çok kıymetli sürelerdendir etkisinden şüpe edilmez ama uygulama olarak teredüte kaldım bu okuma sayısıyla uzaklaşması için niyetlenilirmiillede sevgi muhabbet içinmi okunması lazım uzaklaştıralım derken daha çok yaklaşması söz konusu olabilirmi?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Kadir süresiyle olan okumayı sevgi muhabbet dışında başka hacetlerimiz için okuyabiliyormuyuz?mesela bir genç kıza biri musallat olmuş kız onu istemiyo uzaklaştırmak için okuyabilirmiKadir süresi çok kıymetli sürelerdendir etkisinden şüpe edilmez ama uygulama olarak teredüte kaldım bu okuma sayısıyla uzaklaşması için niyetlenilirmiillede sevgi muhabbet içinmi okunması lazım uzaklaştıralım derken daha çok yaklaşması söz konusu olabilirmi?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

merih Nickli Üyeden Alıntı

merhaba herkese, tüm sayfaları okudum belki atlamışımdır sormak istediğim bişey var her mübin de suya üflenecek orası ok ,çektiğimiz tövbe ve selavatlarda mı suya üfleniyor

Tövbe ve salavatlar suya üflenmeyecek
Tövbe ve salavatın anlamı burda; dua'ya tertemiz başlamaktırDua'ya giden yolların açılmasıdır
Genelde her dua edişimizde tövbe ve istiğfarla başlamalıyızTövbe etmek işlediği günahlardan pişmanlık duyup af dilemektirsalavt'ta; dua'nın başında ve sonunda çekilirse duanın kabuluna şayandır
Bir nevi istiğfar ve salavat, Rabbinin huzura çıkmadan önce bir ön hazırlıktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

ferda"m Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar ben yasini okuyorum dilekler için ve o her mubinde suya üflenen uygulamayı burdan öğrenmiştim allah kat kat razı olsun paylaşan arkadaştan,,,3 dileğim için de ayrı ayrı okudum ve 3üde kabul oldu ben herkese okumalarını tavsiye ederim

Adına çok sevindim ne mutlu sana Allah dualarını kabul etmişpeki canım nasıl niyetlendin yani şu güne kadar bir ışık alayım gibimi ve nekadar zamanda dileklerin gerçekleşmişti?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Ne güzel konu eline emeğine sağlık, hayırlı cumalar kardeşime

EA_ Nickli Üyeden Alıntı

kadir suresi

güzel bi abdest aldıktan sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekerek ardından 1 tespih kadir suresini okuyun, bittikten sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekin süre de verin şu şu güne kdar bana bi ışık gönder Rabbim diye

yasin suresi

güzel bi abdest aldıktan sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekin, bi bardak suya bunları okuyun ardından yasin suresinde 7 defa mübin geçiyor her mübin geçişinde bardağa bi kez üfleyin yasin suresi bittikten sonra niyetiniz neyse Rabbime dua edin dileğiniz yani duanız hep kalbinizde olsun ama sonra suyu için

hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah

--- Sonraki mesaj ---

İçini ferah tut,hayırlısını dile olur

slalom Nickli Üyeden Alıntı

hakkında hayırlısı ne ise o olsun üzülme

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

EA_ Nickli Üyeden Alıntı

sana lahutinin ihtiyacı var, ara ara gelip bizlere yardımcı olursan seviniriz benimde dualarım hiç geri çevrilmedi, vesilelerle kabul oldu hep hayırlı geceler

Kader kismet umarim insanlara yardimci olabilmem için rabbim razı olup buraya gelebilmemi nasip ederDuaların kabul oluş şekilleri hep birer vesile iledirBiz bazen olmuyo dedigimiz dualarimiz bazen farkli sekillerde baska vesileler ile kabul olur ama o an farkina varamayiz vshayırlı geceler vesselam

cok fazla nazar var üstünde biraz oku kendini

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Yaraliasik Nickli Üyeden Alıntı

AminHerzaman beklerim özledm burayi uzun zaman oldu ama cok fazla giremicem kısmet bu konuyu tartismayi isterim Neyse cikiyorum hayırlı egcelerVe konuyu actigin icin Allah razi olsun sendenYasini serif ve kadir suresi gercektende faydasi ve fazileti bol olan surelerdendirEn aazindan kendi adima ne zaman okusam duami etsem rabbimden bu surelerin vesilesi ile bir ahcette istekte bulunsam asla geri cevirmediAma ben aşk için hic hacette bulunmadim genelde hep iftiralardan pisliklerden ve dar zamanlardan kurtulmak icin bulundum ve hep rabbim bu surelerin vesilesi ile beni huzura erdirdiŞükürler olsunki

sana lahutinin ihtiyacı var, ara ara gelip bizlere yardımcı olursan seviniriz benimde dualarım hiç geri çevrilmedi, vesilelerle kabul oldu hep hayırlı geceler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

ebruismail Nickli Üyeden Alıntı

valla bende okumamın ilk günü ve faydasını gördüm daha sıcak konuşmaya başladı zaten dilek dilerken hayırlıysa onu bana getir demiştim hayırsızsa gelmesin diye dua ettim ama devamlı okumak lazım yasinide suya üfleyerek okumakda iyigeldi kadir süresini her namazdan sonra 3 kere okuyorum daha ezberleyemedim ezberlesem her dakika aklımdan okurum herhalde allah herkesin duasını kabul etsinpaylaşım için teşekkürler

ne güzel Rabbim inşaAllah hakkınızda hayırlı olanı bi ömür nasip etsin

--- Sonraki mesaj ---

Turizm Nickli Üyeden Alıntı

Ben dün okudum içim ferahladi bugün ve yarinda okumaya devam edeceğim dilerim Allahtan sadece benim değil herkesin duasını kabul etsın

aminn, bende bugün bi niyetim için düşünüyorum kadir suresini okumayı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar bir tespihte 99 boncuk var imamla 100 malumunuz, 100 çekmekte bi mahsur yok ben 100 çekmiştim imamla beraber

bi kez abdest alınıyor, düzeltiyorum o an yanlış yazmışım

--- Sonraki mesaj ---

SiyahKahve Nickli Üyeden Alıntı

?????
??? ???? ?????? ??????
Bismillâhirrahmânirrahîm
Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla
?????? ???????????? ??? ???????? ?????????
1 İnnê enzelnâhü fî leyletilkadri
1 Doğrusu Biz, onu (Kurân'ı) Kadir gecesinde indirdik
????? ????????? ??? ???????? ?????????
2Ve mê edrâke mê leyletülkadri
2 Kadr gecesinin ne olduğunu bilir misin sen?
???????? ????????? ?????? ????? ?????? ??????
3 Leyletülkadri hayrun min elfi şehrin
3 Kadr (Kadir) gecesi; bin aydan daha hayırlıdır
????????? ?????????????? ?????????? ?????? ???????? ???????? ???? ????? ??????
4 Tenezzelülmelêiketü verrûhu fîhê biizni rabbihim min külli emrin
4 O gece Rab'lerinin izniyle Ruh ve melekler, her türlü iş için iner de iner
??????? ???? ?????? ???????? ?????????
5 Selêmün hiye hattê matla’ıl fecri
5 Artık o gece bir esenliktir gider Tâ [ki] tan ağarana kadar

*Sevgili EA_ paylasim icin tesekkür ederim
Faydasini gören arkadaslarinin hepsi Kadir suresini mi okudular?

fayda görenler ikisini de okudular siyahkahve ikisi de çok kuvvetli

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi

nova Nickli Üyeden Alıntı

ayrık otum ben bunu bir yakınım için yapsam olurmu

niyetler halis olduktan sonra neden olmasın canım ama ben bebek için yapsan daha ii olur diye düşünüyorum

--- Sonraki mesaj ---

ahd-u misak Nickli Üyeden Alıntı

abdest
tövbe-salavat
99 kadr suresi
tövbe -salavat
1 yasin her mübinde suya üfleneceksu içilecek
ne kdr zorlandım dimi anlamakta

doğru anlamışsın ama birbirinden ayrı iki terkip bu, yani birinden birini de olsa yapabilirsin bak ayrı ayrı yazdım canım yukarıda, sadece ikisini bir başlıkta topladım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #12
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar sizi kendimin ve bikaç tanıdığımında yaptığı denenmiş bi terkipten bahsedicem gelişmeleri zamanla sizde gördüğünüzde hayret ediceksiniz

kadir suresi

güzel bi abdest aldıktan sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekerek ardından 1 tespih kadir suresini okuyun, bittikten sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekin süre de verin şu şu güne kdar bana bi ışık gönder Rabbim diye

yasin suresi

güzel bi abdest aldıktan sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekin, bi bardak suya bunları okuyun ardından yasin suresinde 7 defa mübin geçiyor her mübin geçişinde bardağa bi kez üfleyin yasin suresi bittikten sonra niyetiniz neyse Rabbime dua edin dileğiniz yani duanız hep kalbinizde olsun ama sonra suyu için

hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com