![]() |
Yasin ve Kadir Surelerinin Terkibi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ve Kadir Surelerinin Terkibiarkadasim bide söyle düsün istersen belkide seni seytan engeliyor? olamaz mi? yani bende yasin le olan okumayi yaptim ve her seferindede cok sükür her istedigimde allah ellerimi bos cevirmedi belki tesadüfde olmus olabilir ama hep bi isaret geldi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ve Kadir Surelerinin Terkibisevgi istiyorsanız sevmesini niyetlersiniz,uzaklaşmasını istiyorsanız uzaklaşmasını,yani sizin niyetinize bağlı Feryad Nickli Üyeden Alıntı Kadir süresiyle olan okumayı sevgi muhabbet dışında başka hacetlerimiz için okuyabiliyormuyuz?mesela bir genç kıza biri musallat olmuş kız onu istemiyo uzaklaştırmak için okuyabilirmi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ve Kadir Surelerinin TerkibiKadir süresiyle olan okumayı sevgi muhabbet dışında başka hacetlerimiz için okuyabiliyormuyuz?mesela bir genç kıza biri musallat olmuş kız onu istemiyo uzaklaştırmak için okuyabilirmi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ve Kadir Surelerinin Terkibimerih Nickli Üyeden Alıntı merhaba herkese, tüm sayfaları okudum belki atlamışımdır sormak istediğim bişey var her mübin de suya üflenecek orası ok ![]() Tövbe ve salavatlar suya üflenmeyecek ![]() Tövbe ve salavatın anlamı burda; dua'ya tertemiz başlamaktır ![]() ![]() Genelde her dua edişimizde tövbe ve istiğfarla başlamalıyız ![]() ![]() ![]() Bir nevi istiğfar ve salavat, Rabbinin huzura çıkmadan önce bir ön hazırlıktır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ve Kadir Surelerinin Terkibiferda"m Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar ben yasini okuyorum dilekler için ve o her mubinde suya üflenen uygulamayı burdan öğrenmiştim allah kat kat razı olsun paylaşan arkadaştan,,,3 dileğim için de ayrı ayrı okudum ve 3üde kabul oldu ben herkese okumalarını tavsiye ederim ![]() ![]() ![]() ![]() Adına çok sevindim ne mutlu sana Allah dualarını kabul etmiş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ve Kadir Surelerinin TerkibiNe güzel konu eline emeğine sağlık, hayırlı cumalar kardeşime ![]() E ![]() ![]() kadir suresi güzel bi abdest aldıktan sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekerek ardından 1 tespih kadir suresini okuyun, bittikten sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekin ![]() ![]() yasin suresi güzel bi abdest aldıktan sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekin, bi bardak suya bunları okuyun ![]() ![]() ![]() hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah ![]() --- Sonraki mesaj --- İçini ferah tut,hayırlısını dile olur ![]() slalom Nickli Üyeden Alıntı hakkında hayırlısı ne ise o olsun üzülme |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ve Kadir Surelerinin TerkibiE ![]() sana lahutinin ihtiyacı var, ara ara gelip bizlere yardımcı olursan seviniriz benimde dualarım hiç geri çevrilmedi, vesilelerle kabul oldu hep hayırlı geceler ![]() Kader kismet umarim insanlara yardimci olabilmem için rabbim razı olup buraya gelebilmemi nasip eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cok fazla nazar var üstünde biraz oku kendini ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ve Kadir Surelerinin TerkibiYaraliasik Nickli Üyeden Alıntı Amin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana lahutinin ihtiyacı var, ara ara gelip bizlere yardımcı olursan seviniriz benimde dualarım hiç geri çevrilmedi, vesilelerle kabul oldu hep hayırlı geceler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ve Kadir Surelerinin Terkibiebruismail Nickli Üyeden Alıntı valla bende okumamın ilk günü ve faydasını gördüm daha sıcak konuşmaya başladı zaten dilek dilerken hayırlıysa onu bana getir demiştim hayırsızsa gelmesin diye dua ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne güzel Rabbim inşaAllah hakkınızda hayırlı olanı bi ömür nasip etsin --- Sonraki mesaj --- Turizm Nickli Üyeden Alıntı Ben dün okudum içim ferahladi bugün ve yarinda okumaya devam edeceğim dilerim Allahtan sadece benim değil herkesin duasını kabul etsın aminn, bende bugün bi niyetim için düşünüyorum kadir suresini okumayı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ve Kadir Surelerinin Terkibiarkadaşlar bir tespihte 99 boncuk var imamla 100 malumunuz, 100 çekmekte bi mahsur yok ![]() bi kez abdest alınıyor, düzeltiyorum ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- SiyahKahve Nickli Üyeden Alıntı ????? ??? ???? ?????? ?????? Bismillâhirrahmânirrahîm ![]() Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla ![]() ?????? ???????????? ??? ???????? ????????? 1 ![]() 1 ![]() ![]() ????? ????????? ??? ???????? ????????? 2 ![]() ![]() 2 ![]() ???????? ????????? ?????? ????? ?????? ?????? 3 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ????????? ?????????????? ?????????? ?????? ???????? ???????? ???? ????? ?????? 4 ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ??????? ???? ?????? ???????? ????????? 5 ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Sevgili E ![]() ![]() Faydasini gören arkadaslarinin hepsi Kadir suresini mi okudular? fayda görenler ikisini de okudular siyahkahve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ve Kadir Surelerinin Terkibinova Nickli Üyeden Alıntı ayrık otum ben bunu bir yakınım için yapsam olurmu niyetler halis olduktan sonra neden olmasın canım ![]() --- Sonraki mesaj --- ahd-u misak Nickli Üyeden Alıntı abdest tövbe-salavat 99 kadr suresi tövbe -salavat 1 yasin her mübinde suya üflenecek ![]() ![]() ![]() ![]() ne kdr zorlandım dimi anlamakta doğru anlamışsın ama birbirinden ayrı iki terkip bu, yani birinden birini de olsa yapabilirsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ve Kadir Surelerinin TerkibiArkadaşlar sizi kendimin ve bikaç tanıdığımında yaptığı denenmiş bi terkipten bahsedicem ![]() ![]() kadir suresi güzel bi abdest aldıktan sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekerek ardından 1 tespih kadir suresini okuyun, bittikten sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekin ![]() ![]() yasin suresi güzel bi abdest aldıktan sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekin, bi bardak suya bunları okuyun ![]() ![]() ![]() hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah |
![]() |
![]() |
|