Cin Suresi Sihir ve Cin Tassalutuna Karsı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cin Suresi Sihir ve Cin Tassalutuna KarsıDeğerli yazınız için teşekkurler Ben yedı senedır paralı ve parasız hocaları dolastım ısım yapmış yapmamış medyumlara da gıttım Çok unlu camı hocalarına da fakat hıç bır deyışıklık olmadı Tek deyışıklık muska ve vefk kolleksıyonum olması bırde oncelerı yataktan kafamı kaldıramıyordum şimdi o kalktı kurtuldum Fakat buyu ve beraberınde musallat olmuş olanlarla ılgılı bır deyışıklık olmadı Size çok geçmiş olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar
|
|
Cin Suresi Sihir ve Cin Tassalutuna Karsı |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cin Suresi Sihir ve Cin Tassalutuna Karsıbundan cok seneler evel hastalanmistim yani sihir yapilmistim yapilan sihirden öyleki Allah sahitimtir konusamiyordum bile inannin cok kötü seyler görüyör ne hatunu nede cocuklarimi seviyor herseyden herkesden nefret ediyordum taki biur gün camiiye gittim hoca dediki sen ne olmusun böyle sonra adam türkiyede bir akrabasini aradi baktirdi sonra o hoca beni 15gün sabah ve aksam okudu dualar sunlardir 7defa cin suresi 7felaf 7 nas 7ihlas 7fatiha birde amener resulüyü hem üstüme hemde suya okudu suyu birazini ictim birazini ise evin köselerine ve kapi üstü ve kapi agzini iyice sula dedi yaptim inanin 3 gün sonra ayaga kalktim ALLAH o hoca Razi olsun 15 gün okudu bu kullanacaginiz sihir ve cin tassaluztuna karsidir denenmistir sonuc Allahin izniyle görünür malkoc kaynak beni iyilestiren hoca sorulariniz olursa bir dahaki sefere cevaplandiririm belki bir kac gün girmem sihir ve cin tasalutuna karsidir bu yazdigim dua akliniza gelirsem beni icinde dua edin hastayim sunu gine yaziyim okuyanda okudanda inanirsa fayda görünür sanirsam anlasildi hepiniz Allaha emanet olun malkoc![]() ![]() hayat kisa deymez hic bir darginliga![]() ![]()
|
|
|
|