|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah sizlerden Razi olsun Allah kelami mutlaka ise yarar bir harfinde binbir esrar var her bir ayetin Allah hayrlara vesile etsin hayrli sekilde sizlere faydasi olsun![]() --- Sonraki mesaj --- bugun yani bir kac saat once bende gozemi geldim ne oldu bir kapiyi kapatiyim derken dirsegime kapi bir geldiki mubarek kapida gulle gibi agac cok agir, nasil bir hizsa yerde duz coktum kaldim sadece ilk an bagirdimi biliyorum annemin seslendigini arkadan annemle arkadasi geldi ben rahat 5 dakika nefes alamadim dersem yalani yoktur nefesim kesildi annem sesleniyor cevap veremiyorum kadin kortu yazik sirtima bir kac defa vurdu sonra nefes ala bildim cok fena oldum![]() ![]() kaldim oylece orada aksamin ilerleyen saatlerinde bir bardak kirdim ucuz kurtuldum birseyler kiran biri degilimdir olmadik anda oldu ardindan yarim saat gecti gecmedi sandalyeden bir kalktim diz kapagimin arkasi cizilmis hafif kanadi baska bir arkadasi annemin ne oldu sana kaza zede gibi oldun dedi neyse bunada sukur akicak kan varmis bunla oldu tam damar uzeri derin olsa neyle nasil oldu bende anlamadim hala sag kolumu zorlukla kullaniyorum oynatamiyorum guzel tarafi misafirler bana hizmet ettiler guzel yanindan bakmak lazim neyseki solagim ya bu kolum olsaydi napardim hayda baslasin dilde kekeleme![]() ![]() ben cifte eli farkli farkli kullanirim sag elle yemek yesem bebek gibi her yere dokerim bicak tutsam parmaklarimii kesilcekten daha cok keeserim bunada sukur
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
lula Nickli Üyeden Alıntı Biismiallahir Rahmanir Rahim 313 Ayet-el- Kürsi’nin evlilik için okunur bu tertibte okunma yöntemi diğer okumalara göre farklıdır Sadece ve sadece belirtilmiş olan süreçte okunur En fazla 3 ay arka arkaya okuna bilir Genelde ilk ay okunma arkasında evlenecek bir kişi mutlaka karşınıza çıkacaktır Buna içtenlikle inanarak okumanız gerekli Allah’a tam bir inanç ve güvenle okudunuz taktirde ve belirtilmiş şekilde uygulandığında Allah’ın İzniyle karşınıza birisi çıkacaktır Okunması Arabi yani Hicri takvime göre ayarlanarak okunur Buda her Arabi ayına göre ilk haftasının ilk pazartesi, Perşembe ve Cuma günü arka arkaya üç gün okunur Arabi aya göre bu üç günden hangisi ilk geliyorsa o gün ilk okuma günü olarak başlanır Önümüzdeki ay Rebüyelevvel dir rabüyelevvel’de başlaya bilirsin Bu ayda takvime baktığımda 2/rabüyelevvel /1431 pazartesi o haftanın ilk günü bizim tarihimize görede 15 şubat 2010 oluyor Bu tarih örnek olarak verilmiştir Ondan sonraki gelicek aylarda internetten bakarak hangi tarihlere ilk başlama gününü ayarlaya bilirsiniz Verilmiş tarihe göre tertibi; Okunmaz zamanı bellidir ya sabah namazından sonra öğlen 11’e kadar 313 Ayet al Kürsü bitecek Yada öğlen namazı ile İkindi ezanı okunmadan yarım sat öncesine kadar bitmesi şarttır Bu üçgün dşında ( pazartesi, Perşembe ve Cuma harici nede farklı zaman dilimlerinde okunur söylenmiş niyet için) İlk gün okuma uslubu 15 02 2010 ( 2 Rabuyeleevel, 1431)2 rekat hacet namazı kılınır Ve duası okunur arkasından “ Yarabbi, Karşıma hayırlı afiyetli huzurla, güzel ahlak sahibi kendini bilen Seni bilen seven ve vicdanı merhameti olan hayırlı bir insan çıksın” dedikten sonra 5 defa Kelime-i tevhid getirilir ve 313 Ayet Al Kürsü’ye başlanır bitince yani sonunda 5 Kelime-yi tevhid getirilir Tam bir ihlas ile Ellerinizi açıp “ Allah’ım okuduğum 313 Ayet al Kürsüyü Kabul et Resuallah efendimizin ruhuna hediye ettim kabul edip haberdar eyleé denir duaya başlamadan önce selavat getirin bitincede selvat getirin İkinci gün okuma uslubu 18 02 2010 ( 5 Rabuyelevvel, 1431)5 defa Kelime-i tevhid getirilir ve 313 Ayet Al Kürsü’ye başlanır bitince yani sonunda 5 Kelime-yi tevhid getirilir Tam bir ihlas ile Ellerinizi açıp “ Allah’ım okuduğum 313 Ayet al Kürsüyü Kabul et Resuallah efendimizin ruhuna hediye ettim kabul edip haberdar et ( ikinci günede Hz Fatma ve HZ Zeynep ruhlarında hediye edilir ) Ve Hz Fatma (RA) ruhuna ve Hz Zeynep (RA) ruhuna hediye ettim kabul edip haberdar et Ya Rabbim, onların hürmetine duamı kabul et denir “ duaya başlamadan önce selavat getirin bitincede selvat getirin “ Yarabbi, Karşıma hayırlı afiyetli huzurla, güzel ahlak sahibi kendini bilen Seni bilen seven ve vicdanı merhameti olan hayırlı bir insan çıksın” dua edin![]() Üçüncü gün okuma uslubu 19 02 2010 ( 6, Rabuyelevvel, 1431)5 defa Kelime-i tevhid getirilir ve 313 Ayet Al Kürsü’ye başlanır bitince yani sonunda 5 Kelime-yi tevhid getirilir Tam bir ihlas ile Ellerinizi açıp “ Allah’ım okuduğum 313 Ayet al Kürsüyü Kabul et Resuallah efendimizin ruhuna hediye ettim kabul edip haberdar et ( ikinci günede Hz Fatma ve HZ Zeynep ruhlarında hediye edilir ) Ve Hz Fatma (RA) ruhuna ve Hz Zeynep (RA) ruhuna hediye ettim ve Hz Abdul Kadir Geylani ruhuna hediye ettim kabul edip haberdar et Ya Rabbim, onların hürmetine duamı kabul et denir “ duaya başlamadan önce selavat getirin bitincede selvat getirin “ Yarabbi, Karşıma hayırlı afiyetli huzurla, güzel ahlak sahibi kendini bilen Seni bilen seven ve vicdanı merhameti olan hayırlı bir insan çıksın” dua edin![]() Okunma yöntemi budur Allah Kabul etsin![]() not: arkadaşlar yukarıda verdiğim tarih sadece geçen ayı size kolaylık olsun diye verilmiştir arabi ayın hicri takvime göre o ayın ilk haftasının, ilk pazartesi, perşembe ve cuma günü 3 gün okuncaktır sadece ilk hafta okunur aya görede ilk gün perşembemi cuma mı yoksa pazartesimi değişe bilir rebuyelevvel için ilk gün pazartesi denk gelmiş 02 02 1431 tarihi olarak bu hicri tarihtir bir sonraki ay rabuyalahir dir onda ilk okucagınız gün hangisi tam emin degilim bende netten bakıp öğreniyorum diyanetin takvimlerinde hicri takvim genelde verilir oradanda baka bilirsiniz nettende islami takvim diye baktıgınızda prayer al diye bir site çıkacaktır buda islam konfederasyonu tarafından belirlenen hicri tarihi yani arabi aylarını verir Mübarek suremiz ne kadar islere yariyormus ![]() ![]() emegine saglik![]() ALLAH razi olsun![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
saolasin incisel canimsin yaa benim baktigim link bulunmuyor onceden simdi o linki bulamiyorum sinir oldum kac aydir bakiyorrum tabi duayi okumak icin degil baska birseyler icin bakiyordum bir turlu bulamamistim![]() ![]() kizlar o kadar okudunuz gozunuzu dort degil sekiz acip bakin etrafiniza![]() ![]() mutlaka birileri cikmistir yada cikicaktir farkinda olmuyor olamazsiniz az birsey degil kiz felcli adam yataktan kalkardi bu okumaya![]() ![]() 3 gunde 939 okumak ki oyle gunlerde hemde![]() ![]() ![]() saskinlikla kaldim![]() ![]() suan icin bile kismetler cikiyor benim icinde ben gormemezlikten geliyorum su ara oyle olcak gibi degil gecenlerde okuyan kizlardan birini gordum evlenmisti galiba biraz uzun sure nisanli kaldi ama kisi cikti sonucta yazik onlarda para durumlarini bekliyor evlenmek icin![]() ![]() gozunuzun onune bakin ![]() ![]() olmadi channel chance parfum alin birde gecen arkadasim tavsiye etmisti kesinlikle al diyerek oda bir catlak beni normali ne bulsun ben bir catlak normali ne isi var![]() ![]() bununda etkisi olur belki cok hos koku ama bende koku farkli oldu![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
sultan Nickli Üyeden Alıntı yapanlar tekrar yapsa olurmu? ben dediğim gibi recep,şaban ve ramazan olmak üzere mubarek 3 aylarda tamamladım aksatmadan belki gzuel kapılar açıldı ama olmadı diyeyim![]() ![]() bir ay ara verdim bu ay kısmet olursa tekrar başlıyacagım dua etmekten kime zarar gelmişki![]() ![]() bence eger içniden bir 3 ay daha okumak geliyorsa oku derim ben![]() ![]() faydası olur zararı olmaz sonucta--- Sonraki mesaj --- sultan Nickli Üyeden Alıntı aceba bu ay icin okunma tarihleri ne zaman ki? önümüzdeki arabi 3 ayın günleri 1 ay![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11 ekim pazartesi14 ekim perşembe 15 ekim cuma 2 ay![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 kasım pazartesi11 kasım perşembe 12 kasım cuma 3 ay![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 aralık perşembe10 aralık cuma 13 kasım pazartesi |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
eellaa Nickli Üyeden Alıntı bugünüde tamamladım ALLAHIN izniyle ![]() ![]() ve bu duanın sırrını çok iyi anladım biraz zaman geçsin bakalım sizlerle paylaşıcam inşallah![]() ![]() ![]() bencede biraz bekle ben sessiz kalıcam inşeallah--- Sonraki mesaj --- okuyanlarınkini Allah kabul etsin ben hala gribim ne tuhaf bir griptir anlamadım gitti bugünde sag kulagım tıkandı namaz kılarken bile cok zorlandım egilirken var bir hikmeti elbette çok şükür yatalak degilim ateşsiz bir grip oldum hala sesim kısık çıkıyor buruncazım bir garip güneş göreyim diyorum çıkıyorum her çıktıgımda bir tuhaf oluyorum sıkıldım evde pinekleye pinekleye elimde birde tez çevirisi var daha kapagını açmadım hastalık yüzünden Allah yardımcım olsun bakalım--- Sonraki mesaj --- süper birşey oldu kulagıma sarmısak ısıtıp koydum tıkanıklıgı gitmiş deneyin derim harika işe yarıyor
|
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
cokmutluluk Nickli Üyeden Alıntı Lula canım bu ay tamamlarsak % kaç oranında sence bir gelisme olur? tabi bu işlerde yüzde belirtmek olmaz ama beni bilirsin, merak işte kızlar napıcaz nası evlenicez gercekten hazır mıyız beni bir telas aldı ki sormayın bence bu sefer hepimiz birden gidiciyiz bir iki aya çeyiz başlığı acarız artık hahah senin çeyiz tamam canım benimki tamamlandı yıllar önce aşkıma göstermiycem yoksa adamcaz kaçar ben ömrü billah valiz eşyamı taşıcam diye garibim kendime şaştım taşınırken bir kamyon çıktı hadi bu eşyaları atcam evlenirken vercem birilerine zaten kamyonu eşya degil benim kolilerimdi kaplayan ha birde çeyizmi görürse zavallı yok zaten evlenirken görür ancak söylemicem kesinlikle ben olucagına inanıyorum Allahın izniyle %100 inanıyorum desem yalan olmaz inan okuma kararı alırken öyle heyecanlandımki sanki olmuş gibi ellerim titredi gercekten ben zamanın geldiğine inanıyorum açıkçası ben evliliğe hazır oldugum zaman evlenceğim kişi karşıma çıksın dedim ( nişanlanıp ayrıldıktan sonra) hazır olmadıgım zaman göremezdim o kişiyi burnumun ucunda 40 takla atsa aklımın ucundan bile geçmezdi kesin benim için hazır olmakla ilgili bir durum kendimi hazır hissetiğimde olacaktır Allah'ın izniyle hiç bir duamda acaba olurmu yoktur birde deneyim yoktur öyle ise hiç o konuüzerinde dua etmem bırakırım nede uğraşırım zamanına bırakırım belki zamanı geldiğini hissettiğim içindir![]() inşeallah hepimiz hayal ettiğimiz gibi hayırlı afiyetli huzurlu br evlilik yaparız saglık ve mutlulukla olsun annem hep şunu der neden kızları evlendirmiyorsun turşusunumu kurcaksın derler kadına oda " evlenmek marifet degil evlenip o yuvayı kurmaktır marifet ve evleneceği adamı dogru seçmektir asıl marifet olan beceremiceklerse otursunlar yerlerinde" der gerçekten çok haklı bu söylediğinde evlenmek marifet degil o evliliği yürütmek marifet olan bende önceden bu marifet yoktu hiç koca derdi koca ailesi dırdırları vs çekicek modda değildim ne yalan söyleyim kendi aileme bile tahamülüm yoktu zaman zaman insan deyip deger verdiklerimden gördüklerim ayrıydı kendinizi hazır hissediyrsanız evliliğe bence Allahın İzniyle olucaktır diyorum ya arkdaşlarım okudu oldu
|
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
NLNnln Nickli Üyeden Alıntı bu ayda okudum çok şükür yanlız aklıma takıldı diyelim bu ayda bişi çıkmadı 3 ayda tık yok 4 ay okuyamayacakmıyız?bu pes et demek mi?merak ettim yazılmıştır belki ama bende atlamış olabilirim malesef öyle o yüzden okurken çok dikkatli ve inançla okumak lazım bir daha okunmuyor bırakıyorsunuz okurken çok dikkatli olun ve karşınıza çıkan kişileri iyi değerlendirin cokmutluluk sagol canım Allah sizdende Razı olsun kısmet artık bakalım ben nişanlandımda sölerim size nasılsa çeyizimde hazır beklencek bişe yok bi beyaz atlı prensimi tanımam kaldı o kadar onuda tanıyınca tamamdır artık gelinlik modelimde hazır zaten benim psikolojik olarak hazır olmam vardı öylede hazırım artıkın tamamdır herşey Gerisi Allah'a kalmış ben duamıda yapıyorum çok şükür Allahın izniyle çıkacak karşıma beyaz atlı prensim aşkım
|
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
okuycak arkadaşlar size şunu söyleyim lütfen pozitif düşünü ve olacagına inanın bakın bende bir ihtimal bu ay okuya bilirim inanın şunu söyleyim size olacağına inanıyorum bilmiyorum neden ama okuma zamanım geldi inşeallah bakalım ben size şunu söyleyim benim için olanı söyleyim vaktim gelmediği için bana okumak kısmet olmamıştı bir türlü bu duayı bir yıldan fazladır biliyorum ilk okudugumda da sora bilirdim ama sormadım neden olmadı diye şimdi düşünüyorumda vakti zamanı gelmemiş o zaman bunu bir kaç ay öncedaha net anlamıştım şimdi artık vaktinin geldiğini düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun
|
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
roser Nickli Üyeden Alıntı öyle canım ayın 18 ine kadar cıkmıs olurum herhalde bunalımdan başlycam bakalım eger bende beklenen sonucu veririse bu dua herkezde verir cunku ben gibi hayatının son 10 yılını aynı kişiyle evlilik planları üzerine kurupda böyle bi tuaflıkla karşılasan biri bile farklı biriyle mutlu bir evlilik yaparsa kesin bu dua sayesinde kimse bekar kalmaz görücez bakalım Allah yardımcısı olsun herkezin roser ilk başta birşeyleri kafanda bitirmelisin inan kafalar dolu iken kimseye yer vericek halin olmuyor bunu geçtim kendine bile tahammül edecek hali olmuyor insanın demesi kolaydır her zaman klişeolmuştur bırak gitsin ama uygulaması çok zor olandır bir yerlerde birşeyler bitiyorsa mutlaka bir nedeni vardır hayatta devam ediyor mutlaka bir evlilik bozulması çok zordur ama hayat devam ediyor malesefki bizim hayallerimizin çeberinde dönmüyorda bizim hayallerimiz gerçek olanın dışında oluyor bazen hayal dünyası işte istersen oku yalnız karşına dogru insan çıkarsa onu göremez durumda isen biraz bekle önce bir kafandaki yogunluğu temizle derim
|
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
lula Nickli Üyeden Alıntı hayırlısı olsun roser gidenin yolu açık olsun seninde öyle bir laf vardır boşadıgın kocayı alma diye ben çok severim bu lafıda gerçekten bırakmışsan gerçekten bir neden vardır bunu kabullenmemiz sadece zaman alır o kadar![]() öyle canım ayın 18 ine kadar cıkmıs olurum herhalde bunalımdan başlycam bakalım eger bende beklenen sonucu veririse bu dua herkezde verir cunku ben gibi hayatının son 10 yılını aynı kişiyle evlilik planları üzerine kurupda böyle bi tuaflıkla karşılasan biri bile farklı biriyle mutlu bir evlilik yaparsa kesin bu dua sayesinde kimse bekar kalmaz görücez bakalım Allah yardımcısı olsun herkezin |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
arkadaşlar merhabalar,ben bu duayı subat ayında tamamlamıştım zaten belirtmiştimde sitede tamamladığımı,lulacım allah razı olsuns enden bu paylaşımın için,evet karşıma birisi hatta birileir cıktı,uzun zamandır birlikte çalıştığım iş arkadaşım,departmanlarımız farklı,daha yen yani 1 hafta önce falan bana hayatının geri kalanını benimle gecirmek istediğini bölyle bir kararı oldugunu açıkladı,genelde dikkat ceken biriyim,arkadaşlarım öle söler yani alımlı oldumu falan,bende evlilğe hi hazır değilidm ama artık düşünüyorum ne yalan sölimfakat karşıma cıkan kişi doğrumu onu tam bilemiyorum,egitim farkı kültür farkı cok aramızda,ben ki böle şeyleri sorun yapmam ama azımsanacak ölçüde değil,duanın etkisi kesinlikle cok fazla,lulacım bu ay tekrar yapsam daha mı faydalı olur sence?çünkü karşıma cıkan kişi en azından ilk acılan kişi,sanırım bana cokta uygun değil,fikirlerinize ihtiyacım var,rabbim herkesin gönlüne göre versin![]() ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
eminnne Nickli Üyeden Alıntı nilyun ablacım sormaa hiç ezan okunuyo şu an Allah bozmasın inşallahh bozulmaazzz hep böle gzl giderr aminnnn tütütütüttühh maşallah okumaya başladığımın ilk gnüüü yani p tesi gnüü okuldan hç konuşmadığım ama tanıdığım bi arkadaşım vardı onunlaaa konuşmaya grüşmeye başladıkveee okuammı btrdiğim gn yani dün bana açıldııı bi sürüü şey söledii veee evlilikten falan bahsedyoo amannn Allah nazarlardan saklsın yazılanları yeni okuyorum internetim yeni baglandı çok sevindim senin adına hayırlı olsun canım çok güzel bir gelişme
|
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
BİHTER_ Nickli Üyeden Alıntı Selam arkadaşlar ben bu siteyi epeydir takip ediyordum ama daha yeni üye oldum Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah Bu budayı geçen hafta ben de uyguladım ama namazın ardından okunacak hacet duasını okumamışım sadece yarabbi karşıma hayırlı afiyetli huzurla güzel ahlak sabihi![]() ![]() diye başlayan türkçe duayı okudum![]() sen içini ferah tut Allah kabul eder inşeallah ![]() -------------------- internettim baglandı çok mutlu oldum yazdıklarınızı okucam inşeallah hayırlı gelişmeler olur
|
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
sevda17 Nickli Üyeden Alıntı ben ilk gün felak nas okumadım nolucak Allah Kabul etsin sen icini ferah tut bekle bakalim bu ay ne olcak daha sonraki ayda denersin olmazsa bu arada kizlar karsiniza cikan adaylari bir bakin olasi birseydir aman ha kaciriyim demeyin 939 ayet kursu okuyorsunuz 3 gunde masaallah adam cikar bu sefer sallar atarsiniz felan firsatlari degerlendirin ben saftirik kesin gormezdim aman dikkat edin getirdiginiz adamlari kolundan tuttun duayla adamlar geliyor gerisi size kalmis artik
|
|
|
|
#15 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
benm bir tanıdığım aile 3 kız kardeşler hepside eğitim olarak süper birisi londraya uzmanlık için gitti yıllar önce orada bir hafta içinde eşiyle tanıştı nişanlandı felan bir iki ay sonrada evlendiler kızı çok kişi istedi eşi zenci prof aynı alanda evlenme aklında bile yoktu dünyanın bir ucudnan bir ucuna gitti birden karşısına çıktı 35 yaşındaydı evlendiğinde kız kardeşleride o yaşlarda evlendiler hepside çok ama çok iyi insanlarla evliler maşaallah eşi gerçekten soylu bir aileden gelen birisi kıza hediye yakutlar elmas setler gelmişti ve aileden gelen takılar ben şu lafı çok severim er giden kız erini geç giden kız yerini bulur erkendne evlenmek mesele degil düzgün birisi ile evlenip düzgün bir yuva kurmak önemli iyi bir aile olması insan evlenirken tek adamla degil ailesiylede evleniyor bence karşına çok iyi bir insan çıkacak inşeallah ve beklediğin üstünde birisi ile evleneceksin yeterki sen iste nilyun ben çocukkende derdim ben küçük yaşta degil aklım başında olup dogru insanı seçip evlenmek istiyorum beni anlaya bilcek birisi olsun birileri bana sordugunda evlenmek istediğin nasıl biri safım anlamazdım beni istemeye niyetlilermiş benimde kısmetlerim hep uluslararası oldu nasıl bişese ama hepside iyi insanlardı istediğim gibi ama ben hazır degildim evlilik gerçekten çok önemli ben gelecekte düzgün çocuklar yetiştirmek istiyorum bunuda düzgün bir evlilikte yapabilirim ancak hayırlı kul hayırlı evlat ve hayırlı insan olsun çocuklarım bu zamanda gelişi güzel evlilikle bu bozulmuş ortamda zor ama saglam bir evlilikte daha kolay olacaktır
|
|
|
|