![]() |
Büyü Bozma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyü Bozmaçakır Nickli Üyeden Alıntı slm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o kadar boş ve yalnış bilgi veriyorsunuz ki,kendinizi birşeye şartlamış kimse birşey bilmiyor zannediyorsunuz ![]() allahtan başka şefaatçi ve yahut ondan bir belanın def i için aracılarmı arıyorsunuz ![]() ![]() hakikat şudur bir kişi eğer kendisine bir bela ve hayr isabet olduğu zaman şükür etmeli ![]() ![]() ![]() havası duanın dışına alıp kişileri putlaştırmak cinci süfli takımının şerrini kibrini arttırmaksa amaç buyrun onları savunun ![]() büyü bir şerrdir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyü Bozma |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyü Bozmaslm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyü Bozma |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyü Bozmaadonnell Nickli Üyeden Alıntı Adetullah böyle Allah'ın sistemi böyle işliyor sen koyunu boğazlayıp yerken koyun sana diyormu beni niye boğazlıyorsun (koyunun bi gün önceden olacaktan haberdar edildiğini biliyormusun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hem Allah ahlakıyla ahlaknananlar hayırıda şerride bir tutarlar ne üzülür nede sevinirler sende ahlaklan bir üst bilince çık ![]() ![]() nefsi mutmainne mertebesine Allah tan razı ol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninde büyü denen illeti üretmeye çalıştığın belli ama maharet yapmadığını bil bana nasihat verme sadece anla/anlayın diye yazdım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyü Bozma |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyü BozmaAdetullah böyle Allah'ın sistemi böyle işliyor sen koyunu boğazlayıp yerken koyun sana diyormu beni niye boğazlıyorsun haşa Allah'ın sistemi adaletsizmi işte sana nasıl büyü bozulması gerektiği verilmiş Allah kendisine ibadet dua edilmesi için sebepler yaratmış hazır büyü bozma terkibini bulmuşken uygula sende acıdan sonra mutluluğu yakala acısız sancısız hayatmı olur bunlarda olmalı hayatımızda hep mutlu başarılı olursak zıt kavramının bir anlamı kalmaz ![]() ![]() Hem Allah ahlakıyla ahlaknananlar hayırıda şerride bir tutarlar ne üzülür nede sevinirler sende ahlaklan bir üst bilince çık ![]() ![]() nefsi mutmainne mertebesine Allah tan razı ol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyü Bozma |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyü BozmaBüyü Bozma ![]() Büyü yapılanın bir dostu 1 metre ipe çözülmesi kolay olacak şekilde 200 düğüm atar ![]() ![]() ![]() Sonra ip bardaktan çıkarılarak su içilir, ip ise ateşte yakılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|