Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozma, büyü

Büyü Bozma

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyü Bozma

çakır Nickli Üyeden Alıntı

slm yahu siz hemen büyüyü bozdunuz işi bitirdiniz maşaallah size o kadar kolaymı zannediyorsunuz verdiğiniz sistem yanlış bu işi ancak bu işin uzmanı havascılar yapar oda çok nadir çünkü büyüyü bozsa o büyüyle gelen pislik kendisine musallat olur al işte aldı belayı başına herkes yalan söylüyor ben büyüyü bozarım diye yazık kimsenin ALLAH tan korkusu kalmamış birde karşı taraftan alıyor 3-5 kuruş tam ocağına incir ağacını dikiyor garibimde bu kişi benim büyümü bozdu sanıyor havas kitaplarında yazılı olan büyü bozma izahlarının hepsi yanlış büyü bozacak kişinin o alemden güçlü bir yardımcısı olması lazım tabiki ulvi olması lazım sufli olursa yardım edeceği yerde o masumu iyice pisliğin içine kakalaryapmayın yazmayın ALLAH rızası için verdiğiniz öneriye göre garibim bende büyü varmış bozayım bari der başına belayı sarar bu konularda havas kitabından oku yaz bak benim bilgim var behey kardeşim bir mazlumun günahına giriyorsun uzak durbelki bana kızacaksınız ama ne yazıkki daha yazmak isterdim ama gerek görmedim

o kadar boş ve yalnış bilgi veriyorsunuz ki,kendinizi birşeye şartlamış kimse birşey bilmiyor zannediyorsunuz
allahtan başka şefaatçi ve yahut ondan bir belanın def i için aracılarmı arıyorsunuzhavas ilmi kitap ve sünnetin neresinde geçiyorda havastan bahsediyorsunuz
hakikat şudur bir kişi eğer kendisine bir bela ve hayr isabet olduğu zaman şükür etmelialemlerin rabbine tevekkül ederek dua etmelidirdua için aracılar koymak putperestliktir
havası duanın dışına alıp kişileri putlaştırmak cinci süfli takımının şerrini kibrini arttırmaksa amaç buyrun onları savunun
büyü bir şerrdirkabulü allahın emri iledirbüyüden kurtulmakta muhakkak ki rabbin elindedirrabb her duaya hayr ile icabet edicidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Büyü Bozma

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Büyü Bozma

slm yahu siz hemen büyüyü bozdunuz işi bitirdiniz maşaallah size o kadar kolaymı zannediyorsunuz verdiğiniz sistem yanlış bu işi ancak bu işin uzmanı havascılar yapar oda çok nadir çünkü büyüyü bozsa o büyüyle gelen pislik kendisine musallat olur al işte aldı belayı başına herkes yalan söylüyor ben büyüyü bozarım diye yazık kimsenin ALLAH tan korkusu kalmamış birde karşı taraftan alıyor 3-5 kuruş tam ocağına incir ağacını dikiyor garibimde bu kişi benim büyümü bozdu sanıyor havas kitaplarında yazılı olan büyü bozma izahlarının hepsi yanlış büyü bozacak kişinin o alemden güçlü bir yardımcısı olması lazım tabiki ulvi olması lazım sufli olursa yardım edeceği yerde o masumu iyice pisliğin içine kakalaryapmayın yazmayın ALLAH rızası için verdiğiniz öneriye göre garibim bende büyü varmış bozayım bari der başına belayı sarar bu konularda havas kitabından oku yaz bak benim bilgim var behey kardeşim bir mazlumun günahına giriyorsun uzak durbelki bana kızacaksınız ama ne yazıkki daha yazmak isterdim ama gerek görmedim
Alıntı Yaparak Cevapla

Büyü Bozma

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Büyü Bozma

adonnell Nickli Üyeden Alıntı

Adetullah böyle Allah'ın sistemi böyle işliyor sen koyunu boğazlayıp yerken koyun sana diyormu beni niye boğazlıyorsun (koyunun bi gün önceden olacaktan haberdar edildiğini biliyormusun? Benim haberim olmuyoArtı o allah rızası için kurban ediliyoKimse zevk olsun diye öldürmüyo onu) haşa Allah'ın sistemi adaletsizmi işte sana nasıl büyü bozulması gerektiği verilmiş Allah kendisine ibadet dua edilmesi için sebepler yaratmış hazır büyü bozma terkibini bulmuşken uygula(öyle demeside kolaykimbilir bana ne yapıldıBu işlerle uğraşanların hepsi şöyle hallederiz, böyle hallederiz diye atıp tutuyoArtık herşeyi düzeltmenin hiçbir yolu yokBenim prikolojim gitmiş, gençliğim gitmiş düzelse ne yazar bundan sonra) sende acıdan sonra mutluluğu yakala acısız sancısız hayatmı olur bunlarda olmalı hayatımızda hep mutlu başarılı olursak zıt kavramının bir anlamı kalmaz(Senin bu dediğinede bizim oralarda sarhoş tesellisi denirkandırma kendini)
Hem Allah ahlakıyla ahlaknananlar hayırıda şerride bir tutarlar ne üzülür nede sevinirler sende ahlaklan bir üst bilince çık
nefsi mutmainne mertebesine Allah tan razı olYalnız başına falan değilsin sağında melek solunda melek cevrende ailen ve bir sürü hoca sana düşen sadece ümitli olup savaşmak unutma zorluktan sonra kolaylık vardır(Buunlara ne gerek vardır diyorum bende işteRabbim beni kendisi sınayamıyomuBirileri ona yardımmı ediyoBen evliya değilimki peygamberin dara düştüğü pislikten üf deyip sıyrılayım)güzel günler görürsün inş(Amin)

Seninde büyü denen illeti üretmeye çalıştığın belli ama maharet yapmadığını bil bana nasihat verme sadece anla/anlayın diye yazdım

Alıntı Yaparak Cevapla

Büyü Bozma

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Büyü Bozma

Adetullah böyle Allah'ın sistemi böyle işliyor sen koyunu boğazlayıp yerken koyun sana diyormu beni niye boğazlıyorsun haşa Allah'ın sistemi adaletsizmi işte sana nasıl büyü bozulması gerektiği verilmiş Allah kendisine ibadet dua edilmesi için sebepler yaratmış hazır büyü bozma terkibini bulmuşken uygula sende acıdan sonra mutluluğu yakala acısız sancısız hayatmı olur bunlarda olmalı hayatımızda hep mutlu başarılı olursak zıt kavramının bir anlamı kalmaz
Hem Allah ahlakıyla ahlaknananlar hayırıda şerride bir tutarlar ne üzülür nede sevinirler sende ahlaklan bir üst bilince çık
nefsi mutmainne mertebesine Allah tan razı olYalnız başına falan değilsin sağında melek solunda melek cevrende ailen ve bir sürü hoca sana düşen sadece ümitli olup savaşmak unutma zorluktan sonra kolaylık vardırgüzel günler görürsün inş

Alıntı Yaparak Cevapla

Büyü Bozma

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Büyü Bozma

Büyü Bozma

Büyü yapılanın bir dostu 1 metre ipe çözülmesi kolay olacak şekilde 200 düğüm atar Büyü yapılanın önüne 1 çay bardağı su konur Büyü yapılan kişi düğümlü ipi eline alıp besmele ile felak suresini okur ve ilk düğüme üfleyerek düğümü çözer ve bu sırada Bana Yapılan Büyüyü Çözdüm der akabinde besmele ile nas okur ve 2 nci düğüme üfleyerek hemen çözer ve Bana Yapılan Büyüyü Çözdüm der böylece felak ve nas surelerini okuyarak bütün düğümleri çözdükten sonra ip çay bardağındaki suyun içine atılır

Sonra ip bardaktan çıkarılarak su içilir, ip ise ateşte yakılır Ancak bu okuma sırasında aralıklarla bu kor üzerinde birer tatlı kaşığı üzerlik tohumu yakılarak buhur yapılmalıdır Hasta daha bu esnada iken bile büyünün büyük ölçüde azldığını hisseder Zaman ve saatler ilerledikçe Allah(cc)'nın izni ile eski sıhhatine kavuştuğu müşahede eder

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com