Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, iptal, kolay, sihiri

Sihiri İptal Çok Kolay

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sihiri İptal Çok Kolay

Şanaa kardeşim burada öyle sıkıntıları olan insanlar var ki herşey ve herkesten medet umuyorlar sen konunda ciddi isen yaklaşımların cevapların da biraz anlayışlı olsun

Karıncalarla deney yapıp şu gün şurada deprem olacak diyen adama kimse inanmadı ama Işıkara bugün içimde sıkıntı var dediği gün İstanbulun yarısı sokaklarda yattı hatırlarsan

Biraz daha sabır ve anlayış lütfen
Ben sana farklı birşey sorayım bunu deneyen arkadaşın yakının tanıdığın oldu mu? Ya da sen? hemen sonuç alabildiniz mi? Düzelme belirtilerini nasıl hissetiniz ?

Teşekkürler şimdiden

Alıntı Yaparak Cevapla

Sihiri İptal Çok Kolay

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sihiri İptal Çok Kolay

bağlıyı çözmek için tedavisi beştirbunlar bitkiler bitki kökleri hindi ilaçları tıp ilaçları ve yazılardırbicare sizin sorunuz manasız madem komik niye denediniz mi diyo soruyorsunuz derdiniz ne yukarda kaynak verdim okumuyorsunuz vay o saçma vay bu olur mu sizin kel alaka sorularınıza mı cevap verecem yoksa konuya mı adapta olacam öle yabana atılacak kitap değil boş boş konuşmayın paylaş ciddi yöntemlerini komedi olsun ama mutlaka kendin denemiş ol çay çorba diyende mutfak bölümüne girsin vakit alıyorsunuz o kadarsitede üç grub insan var anlamak istemeyip yüz kere soran illede zıt fikir beyan edip iyi bişi yaptığını sananlar ve teşekkür edenler yine söylüyorum uymuyorsa gelmeyin konuma yazmayın biraz tutarlı olun
Alıntı Yaparak Cevapla

Sihiri İptal Çok Kolay

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sihiri İptal Çok Kolay

Şanaa Nickli Üyeden Alıntı

olmamı yeterki bayat olmasın bide kandırmasınlar onun için bir aktar tanış olsun kökü yerine başka bişi verirler ayıp yani ben sizin için parçalıyorum kendimi siz hala şüphemi ediyorsunuz çok kolay yol üfürükcü düzenbaz adı hoca zındıklardan kurtulunah ah saçım süpürge gibi oldu bi bakım yaptırıyım kendime gene yaranamadık

şüphe etmek degil ögrenmek istedigimden soruuyuyorum estagfirullah Allah razı olsun ne güzel paylaşım
ben bitkilerin şifalı olacagına inanıyorum büyü diyen arkadaslara cevaben diyormki nur dedigimiz veya hayatt enerjisi diyeyim dogada en cok hangi bitkide bulunuryor biliyomusunuz yeni dogmus başaklarda!

Alıntı Yaparak Cevapla

Sihiri İptal Çok Kolay

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Sihiri İptal Çok Kolay

kendisine sihir yapıldığını hisseden veya bende sihir var her işim ters gidiyor bıktım ne yapıyım diyenler hadi gözünüz aydın aç gözlerini kocaman oku sihir bozmak için böğürtlen bitkisinin kökünü reyhan ile birlikte bir kap içine koy üzerine 25 litre kadar su ilave ettikten sonra buharlaşıncaya kadar ateşte kaynatırsın 0750 litre su kalacak bu suyu aralıksız 5 gün boyunca 150 gram için sihirli kişinin sihri Allah Tealanın izniyle kurtulur inanıyorum çok hoşunuza gidecek kendini bilmez insanlarla uğraşmıyacaksınız hadi bakalım hayırlı olsun

kaynak Usulu Bast arapçadan çeviri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com