![]() |
Sihiri İptal Çok Kolay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sihiri İptal Çok KolayŞanaa kardeşim burada öyle sıkıntıları olan insanlar var ki herşey ve herkesten medet umuyorlar sen konunda ciddi isen yaklaşımların cevapların da biraz anlayışlı olsun ![]() ![]() Karıncalarla deney yapıp şu gün şurada deprem olacak diyen adama kimse inanmadı ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz daha sabır ve anlayış lütfen ![]() ![]() Ben sana farklı birşey sorayım bunu deneyen arkadaşın yakının tanıdığın oldu mu? Ya da sen? hemen sonuç alabildiniz mi? Düzelme belirtilerini nasıl hissetiniz ? Teşekkürler şimdiden ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sihiri İptal Çok Kolay |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sihiri İptal Çok Kolaybağlıyı çözmek için tedavisi beştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sihiri İptal Çok Kolay |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sihiri İptal Çok KolayŞanaa Nickli Üyeden Alıntı olmamı yeterki bayat olmasın bide kandırmasınlar onun için bir aktar tanış olsun kökü yerine başka bişi verirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şüphe etmek degil ögrenmek istedigimden soruuyuyorum estagfirullah ![]() ben bitkilerin şifalı olacagına inanıyorum büyü diyen arkadaslara cevaben diyormki nur dedigimiz veya hayatt enerjisi diyeyim dogada en cok hangi bitkide bulunuryor biliyomusunuz yeni dogmus başaklarda! |
![]() |
![]() |
![]() |
Sihiri İptal Çok Kolay |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sihiri İptal Çok Kolaykendisine sihir yapıldığını hisseden veya bende sihir var her işim ters gidiyor bıktım ne yapıyım diyenler hadi gözünüz aydın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak Usulu Bast arapçadan çeviri |
![]() |
![]() |
|