Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahın, inş, izniyle, kabul, muhabbet, olur, sevgi

Sevgi Muhabbet için Allah'ın İzniyle Kabul Olur İnş..

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

dua şudurniyet:Yaradan rabbim kızı/oğluile bana saadet ve mutluluk nasip etmuhabbetimizi ve gönüllerimizi tatlandır bir etbeni ona sevdirgünde 21 defa okuyunuzara verebilirsinizyani 2 günde veya üç günde bir okuyabilirsinizNamazdan sonra şartı yok ancak olursa tabi daha iyi olur<burdaki ayetler yasin ve duha suresiniz ayetleridirbaşka soru kalmadı inşakıllardaALLAH hepimizin dualarını kabul eder inş

Bismillahirrahmanirrahim

yevme te'tis semaü biduhanin mübinin yağşen nase haza azabün elimla havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azimVe zellelnaha lehüm feminha rakubühüm ve minha ye'kulun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yaradan rabbim (buraya sevdiğin kişinin annesinin ismi)kızı/oğlu(buraya da sevdiğin kişinin ismi) ile bana saadet ve mutluluk nasip et

diyelim ki sevdiğin insanın ismi Arif, annesinin ismi Ayşe

Yaradan rabbim Ayşe oğlu Arif ile bana saadet ve mutluluk nasip et

ben bu şekilde anladım, umarım doğrudur, Allah dualarımızı kabul etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com