Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
denenmiş, formülü, kereler, meşhur, muhabbet, nice, taşaltı

Meşhur Nice Kereler Denenmiş Taşaltı Muhabbet Formülü

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meşhur Nice Kereler Denenmiş Taşaltı Muhabbet Formülü

Birçok yerde görmüşsünüzüdür Hep Türkçesi vardır ama Osmanlıcasını görmemişsinizdir

Formülde iki kişinin arasında muhabbet ve meveddet kılasın, birbirini seveler şöylekim bir saat birbirisine sabrı kararları kalmaya ve sen onun gönlü için şirin olasın ,senden gayrı kimseyi sevmeye pazartesi günü afitap saatinde yazılıp pak bir yerde bir taş altına göm nice kereler denenmiştir der
Çok kişi istemişti fakat yayınlamak bugüne nasip oldu

Onun hemen hemen aynısı başka bir formül varbu formül diğerinden faha kolay çünkü gün ve saat şartı yok
formüle göre herhangi bir özel saat ve gün belirtilmemiştir Yani herhangi bir muhabbete uygun bir gün ve saatte yazılsa yeterlidir

formül şudur
Celbi muhabbet için pak bir yerde bir ağır taş altına göm
Acaip göresin Nice kereler denenmiştir

Bismillahirrahmanirrahîm
yuhibbunehum ke hubbillah, vellezine amenu eşeddu hubben lillah

filan başını bağladım benim başım ile, El hamdu lillahi rabbil alemîn
bastım bağladım gönlünü benim gönlüm ile, Er rahmanir rahîm
Bastım bağladım sağ elini sağ elim ile Maliki yevmid dîn İyyake na'budu ve iyyake nesteîn, bastım bağladım sol elini sol elim ile, İhdinas siratal mustekîm
Bastım bağladım ayaklarını benim ayaklarım ile Siratallezine en'amte aleyhim
Bastım bağladım aklını fikrini benim fikrim ve aşkım ile, ğayril mağdubi aleyhim,
Bastım bağladım cemi’ endamını, ve laddâllîn amin, benim cemi’ endamım ile

Filan yazılı yere kişinin adı ve anne adı yazılacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com