![]() |
Dikkat!yüzük takmak.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dikkat!yüzük takmak..fatma didar Nickli Üyeden Alıntı bana dileğimle ilgili altın zincire geçirilmiş yakut takmamı önermiştiniz hatırlarsanız (esma bölümünde) peki hava grubuna giren ben yani ikizler burcu olarak mavi safir mi takmalıyım ozaman birbirlerini etkilerler mi birde bir arkadaş esmalarla ilgili olarak (siz bana 3600 ya melik önermiştiniz) o herkesin havası farklıdır dedi 313 herkeste aynı etkiyi yapar diyerek farklı bir dua önerdi siz 3600 sayısını havas olarak mı verdiniz ?gerçi bu sorum konuyla ilgili olmadı ama araya sıkıştırdım asıl sorum üstteki yakut safir olayıdır açıklayıcı bilgi verirseniz müteşekkir kalırım 3600-Kilit bir rakamdır,Nöronları belli bir düzene sokar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Safir de zenginlik verir,madde ile maneviyatı bütünleştirir,Yakut u seçtik biz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dikkat!yüzük takmak.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dikkat!yüzük takmak..Yüzük Takmak bana göre çok teknik ve bilimsel bir olaydır,Parmaklarınızın her biri Farklı bir gezegensel etkiye sahiptir,Rastgele bir parmağa takılan yüzük,kişide farklı bir gezegensel etkiyi harekete geçirir ve hayatında olumlu ya da olumsuz enerjilere düçar olmasına sebebiyet verebilir,elbette ki bunda astrolojik verilerin de çok büyük bir etkisi var,insan parmaklarına değer verirse her şeyi harekete geçirebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada elementlere iyi gelen taşlardan da bahsetmek istiyorum; Ateş;Yakut Toprak;Zümrüt Hava;Mavi Safir Su;Topaz - cryptomnesia - |
![]() |
![]() |
|