Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dikkatyüzük, takmak

Dikkat!yüzük takmak..

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dikkat!yüzük takmak..

fatma didar Nickli Üyeden Alıntı

bana dileğimle ilgili altın zincire geçirilmiş yakut takmamı önermiştiniz hatırlarsanız (esma bölümünde)
peki hava grubuna giren ben yani ikizler burcu olarak mavi safir mi takmalıyım ozaman
birbirlerini etkilerler mi
birde bir arkadaş esmalarla ilgili olarak (siz bana 3600 ya melik önermiştiniz) o herkesin havası farklıdır dedi 313 herkeste aynı etkiyi yapar diyerek farklı bir dua önerdi
siz 3600 sayısını havas olarak mı verdiniz ?gerçi bu sorum konuyla ilgili olmadı ama araya sıkıştırdım asıl sorum üstteki yakut safir olayıdır
açıklayıcı bilgi verirseniz müteşekkir kalırım

3600-Kilit bir rakamdır,Nöronları belli bir düzene sokarAteş enerjisini üzerinize çekmemiz gerektiği için,Güneş i seçtik,Altın madenini de araya getirdik ve Yakut ile özümsetmeye çalıştık,bu sayede güneşin,gücünü sizde özümseticez ve Melik esması ile de güçlü bir destek vereceğiz

Safir de zenginlik verir,madde ile maneviyatı bütünleştirir,Yakut u seçtik biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Dikkat!yüzük takmak..

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Dikkat!yüzük takmak..

Yüzük Takmak bana göre çok teknik ve bilimsel bir olaydır,Parmaklarınızın her biri Farklı bir gezegensel etkiye sahiptir,Rastgele bir parmağa takılan yüzük,kişide farklı bir gezegensel etkiyi harekete geçirir ve hayatında olumlu ya da olumsuz enerjilere düçar olmasına sebebiyet verebilir,elbette ki bunda astrolojik verilerin de çok büyük bir etkisi var,insan parmaklarına değer verirse her şeyi harekete geçirebilirYüzükleri neden genelde Yüzük Parmağı diye nitelendirilen Parmağa takarlar?Burası GÜNEŞ ile ilgilidir,kişinin kimliğini güçlendirmek ve olumsuzluklardan korunması ile ilgili ve daha bir çok yararları vardırVe bunun içindir ki , ben yüzüklerinizi bu parmağa takmanızı şiddetle tavsiye ediyorum,burada zararlı gezegenlerin etkilerini de törpülemede yardımcı olabilirOrta,baş,işaret parmaklarına yüzüğü ise etkili görmüyorum
Bu arada elementlere iyi gelen taşlardan da bahsetmek istiyorum;
Ateş;Yakut
Toprak;Zümrüt
Hava;Mavi Safir
Su;Topaz

- cryptomnesia -

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com