Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, aşk, çok, denemedim, etkiliymiş, faydalı, hepinize, olur, umarım

Aşk için Çok Etkiliymiş Arkadaşlar Denemedim ama Umarım Faydalı Olur Hepinize

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Amarushaya Nickli Üyeden Alıntı

ßenim yengem yapmıştı dayıma ve dayım fark etmiş Karıcığım bana niye üflüyorsun diye sorunca yengem de hiç bozuntuya vermeden şöyle demiş Çok yakışıklısın kocacığım nazar değmesin diye tü tü tü maaşAllah yapıyorum Sizin işinize yarar mı bilmem ama durumu kurtarmak için iyi bir bahane olabilir ßu duayı okumuyordu ama olsun, o da yüze üflenen bir duaydı sonuçta

çok güldüm ya iyiki bahane bulmuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar dua hatalıdır hakkınızı helal edin Sizi sevmesini istediginiz kişinin resmini önünüze alarak,
Abdestli olarak hiç nefes almadan aşagıdaki dua okunup üflenir
Yuhibbunehüm kehebbüllezine amenü eşeddi hubbullahü ve ceale,ş şemse zıyaen ve,l kamere nüren Vallahi Alim-i bizatis sudür hakkı için Rabb xxxx kızı xxxx nın üçyüzaltmış damarı ve bütün bedeni beni sevsin bana aşık olsun

der üflersiniz cuma günü 1 saat te yapmanız 3 gün tekrarlamanız kafidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com