![]() |
Kalplerde Kabul Bulmak ve Bir Kimseyi Yanına Getirmek için... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalplerde Kabul Bulmak ve Bir Kimseyi Yanına Getirmek için...kızlar bakın sıze ne soylucem ben de daha nıkac gun oncesıne kadar sızın gıbıydım ıkı yıl maddı manevı emek verıp cok sevdıgım ınsan tarafından terkedılınce kı ben bu kısıyı askerlıkte de bekledım hemen gerı donmesı ıcın dusunmeye baslamıstım ama anladım kı dunyaya bı kere geldık ve gıden bızım zamanımız oluyor kendıme deger vermeye calıstım iş basvurusu ıcın gıdıp gorustum cok ıstedıgım bı yere kabul edıldım ve su an bugunlerde benı cok etkıleyen bı ınsanla tanıstım su an kendımı oyle ıyı hıssedıyorum kı onu onemsemıporum ve emınım kı sız pesınden kosmazsanız o kısı zaten sızın kıymetınızı anlıcaktır evet tabıkı dua edelım ama hayatı ertelemeyın lutfen ve kendıınızı yinelemekten vazgecın kenızı yenileyerek zaman gecırın o zaman kazanan sız olacaksınız kızlar emın olun kacan kovalanır Rabiaserkan Nickli Üyeden Alıntı iinş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalplerde Kabul Bulmak ve Bir Kimseyi Yanına Getirmek için...suspus Nickli Üyeden Alıntı yav inanın ne diyeceğimi bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- emin olun tahmin edeceğiniz acılardan çok büyüklerini yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- sadece çaresiz kaldığımda değil her zaman dua ederim yalvararak ama siz konuyu anlamamakta ısrar ediyorsunuz ![]() ![]() Ben seni anliyorum suspus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lakin, arkadaslari da anliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Elemneşrahleke sadrek ![]() ![]() Ve adağna anke vizrek,2 ![]() Ellezi engada zahrek ![]() ![]() Ve refağna leke zikrek ![]() ![]() Feinne maal usri yüsran ![]() ![]() ![]() Inne maal üsri yüsra feiza ferağte fensab ve ila rabbike ferğab ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() okumaz, yerine, hayirsizi hayirlara cevirtmek ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat insanoglu sabirsizdir ![]() Hayattaki en zor mucadele insanin kendi nefsi ile savasidir ![]() Allah'im nefsimin kendi kendime ettigi zulumden sana siginirim ![]() "EY NEFSİM !! görüyorum ki,ölümü kendine uzak sanmaktansın ![]() ![]() ecel askerleri gelmeye görsün ![]() ![]() ![]() ![]() cennet ve cehennem hep senin için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana da kefen biçilecek,seni de musalla taşına koyacaklar ![]() ![]() ![]() sende tabuda koyacaklar ve sende mezar denen azap kuyusuna gömüleceksin ![]() ![]() başkalarına sorulan sualler sana da sorulacak ![]() ![]() ne kurtuluşu? başı boş mu sandın kendini ? ey dünya müptelası nefsim ! yeter artık !dünyayı çıkar kalbinden ![]() ![]() unuttunmu yoksa o kalbinin SAHİBİNİ ? unuttumu SAHİBİNİ ? niçin SAHİBİNE ihanet ediyorsun ? niçin o YÜCE İSİMLE anmaktan gafilsin ? kalbin ALLAH'ın evidir ![]() ![]() ![]() buna nasıl cür'et edebiliyorsun ? utanmiyorsun RABBİN 'den ? BEYTULLAHI ardıye mi sandın sen ,her geleni oraya sokuyorsun ? nefsim yeter artık ! ![]() ![]() ![]() ![]() EY YÜCELER YÜCESİ RABBİM !NEFSİM YÜZÜNDEN HELAK OLMAKTAN SANA SIĞINIRIM ! BEN NEFSİME DEĞİL,SAATLERCE SANA SECDE ETMEK İSTİYORUM ! SENİN istediğin bir kul olmak,ve SENDEN gayrısını sevmemek istiyorum ![]() ![]() ne zaman bunu yapmak istedimse hep önüme azgın nefsim çıktı ![]() ![]() ![]() kurtar beni ALLAH 'IM ! NE OLUR BENİ NEFSİM ŞERİNDEN KURTAR ![]() ![]() ![]() AMİN ! " |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalplerde Kabul Bulmak ve Bir Kimseyi Yanına Getirmek için...mina306 Nickli Üyeden Alıntı Emeğine ve yüreğine sağlık kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah razı olsun kardeşim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalplerde Kabul Bulmak ve Bir Kimseyi Yanına Getirmek için...Emeğine ve yüreğine sağlık kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalplerde Kabul Bulmak ve Bir Kimseyi Yanına Getirmek için...recai Nickli Üyeden Alıntı Anlamını ve kaynaını yazarmısınız ![]() ![]() ![]() kaynağı Büyük Cevşen'de yer alıyor ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- okuyan bütün arkadaşlara kesinlikle devam etmelerini öneriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalplerde Kabul Bulmak ve Bir Kimseyi Yanına Getirmek için...sevgili ayşe gül bende okudum şimdi yazısını arkadaşın aynı şeyi düşündüm hayatının sonuna dek herşeyin güllük gülistanlık olacağını zannediyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalplerde Kabul Bulmak ve Bir Kimseyi Yanına Getirmek için...niye anlamamakta ısrar ediyosunuz anlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalplerde Kabul Bulmak ve Bir Kimseyi Yanına Getirmek için...Cevşende çok gizli sırlar mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Allahümme inni es'elüke bismike ya Hannan, ya Mennan, ya Deyyan, ya Burhan, ya Rıdvan, ya Sultan, ya Gufran, ya Subhan, ya Müste'an, ya Za'l-menni ve'l-beyan ![]() ![]() Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|