Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinler, sigara

Sigara ve Cinler

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sigara ve Cinler

Necaset içerikli bütün kokular sigara meselesine dahildir
Evet gerçekten Cinler kokuya duyarlıdır eğer derdiniz kokuysa ve kullanacaksanız doğal olanı tercih edersiniz olur biter diyeceğiz konu kapanacak

Sadece kokuyla kalsa sorun basit ama Manevi zayıflıklar ve sebebleri gibi çok daha önemli birinci derecede etkenler varken işi sadece bu yönden kısıtlayıp bağlamak, dediğim gibi gerçeği söylemek adına önemli olanları ve en önemli olanları (Maneviyatı) örtbas etmektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Sigara ve Cinler

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sigara ve Cinler

evet ben sigara içiyorum ama şiddetle karşı çıktığım yok konuya inandırıcı değil ve gülünç ona göre yaptım yorumumu

tamam hero o zaman bende ortaya bir iddia atıyorum eminim desteğini esirgemeyeceksin, kulağına küpe takan erkekler de cin musallatına tabidir arkadaşlar takmayın taktırmayın eshefle kınıyorum sizi
bu milllet yemesin içmesin koku sürmesin takmasın takıştırmasın mazallah hepsinin içine cin kaçmış

Alıntı Yaparak Cevapla

Sigara ve Cinler

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sigara ve Cinler

Neden sadece sigara ?

Milyonlarca kişinin kullandığı ve içinde necis maddeler olan deodorant ve parfümlerden bahseden yok

Hulusi beyler parfüm ve deodorant kullandığı için bu konuyu es geçmiş herhalde Nede olsa çağdaş, realist, moderen, bilimsel, enerji ,dalga boyu müslümanı her kaba uyar
Top sakal, parfüm ve deodorant vs sorun değil , sadece kalbin temizliği , enerjiyle birlikte atom altı ve atom üstü hologram bilmem ne düzeni ve oranları vs( gayb adına tasavvuf kılıflı bilimsel hezeyanlar) önemlidir

Günlük hayatın parçası olmuş öyle davranışlar, fikirler , sapık inançlar varki gıdalar, kokular sigara 10cu sırada kalır
Sadece sigara demek diğerlerini örtbas etmekten başka bir şey değil

Alıntı Yaparak Cevapla

Sigara ve Cinler

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Sigara ve Cinler

ne alaka! sirf insanın iradesi ile bağlı bir şeydir göyden taş yağsa cinlerden bileceksiniz
neden uğraşıyorsunuz anlamıyorum ki? efendim komşumuzun köpeyi kayıp onu da cinler aldı?yeter kardeşim
vay ya bu cinlerle uğraşacağınıza ülkenin problemleri ile uğraşsanız ABD -yi bile geride bırakırsınız Türklerin başı cinlerden,büdüden açılmaz azerilerin rüşvetden yeter be! tüm dünya inkişaf peşinde siz cinlerin

Alıntı Yaparak Cevapla

Sigara ve Cinler

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Sigara ve Cinler

kavranhan52 Nickli Üyeden Alıntı

sayısız insan SİGARA içmeden duramamaktadırlar!

CİNlerin en çok sevdikleri koku da SİGARA kokusudur
Sigara içen bir kişiyi buldukları zaman, artık kolay kolay onun yanından ayrılmazlar ve onun peşini de bırakmazlar Kişinin sigara bağımlılığının artmasında en büyük faktör CİNlerdir

CİNler, sigaraya yönelik bir kişi buldularmı, hemen onun içine sıkıntı verecek şekilde beynine bir sinyal yollarlar Kişi bu sıkıntı ile hemen bir SİGARA yakar!

Dumanlarını üflemeye başladıktan kısa bir süre sonra içindeki sıkıntı kesilir! Çünkü, yanındaki CİN, o dumandan gıdalanmaya başlamış ve onun içine sıkıntı veren etkileri göndermeyi kesmiştir Böylece o kişi sigarasını bitirir ve bir süre rahatlar

Sonra yanındaki CİN tekrar SİGARA kokusu istedi mi gene beynine içinde sıkıntı oluşturacak bir impuls yollar ve o kişi de elinde olmayarak tekrar bir sigara yakar Ve bu durum böylece devam edip gider

İlgimi çekti paylaşmak istedim bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum ?

Ahmed hulusi üstadın,güzel bir alıntısı

Alıntı Yaparak Cevapla

Sigara ve Cinler

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Sigara ve Cinler

sayısız insan SİGARA içmeden duramamaktadırlar!

CİNlerin en çok sevdikleri koku da SİGARA kokusudur
Sigara içen bir kişiyi buldukları zaman, artık kolay kolay onun yanından ayrılmazlar ve onun peşini de bırakmazlar Kişinin sigara bağımlılığının artmasında en büyük faktör CİNlerdir

CİNler, sigaraya yönelik bir kişi buldularmı, hemen onun içine sıkıntı verecek şekilde beynine bir sinyal yollarlar Kişi bu sıkıntı ile hemen bir SİGARA yakar!

Dumanlarını üflemeye başladıktan kısa bir süre sonra içindeki sıkıntı kesilir! Çünkü, yanındaki CİN, o dumandan gıdalanmaya başlamış ve onun içine sıkıntı veren etkileri göndermeyi kesmiştir Böylece o kişi sigarasını bitirir ve bir süre rahatlar

Sonra yanındaki CİN tekrar SİGARA kokusu istedi mi gene beynine içinde sıkıntı oluşturacak bir impuls yollar ve o kişi de elinde olmayarak tekrar bir sigara yakar Ve bu durum böylece devam edip gider

İlgimi çekti paylaşmak istedim bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com