Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulamayan, çok, evlenemeyen, evlenmeye, güzellikler, imkan, maddî

Evlenemeyen, Evlenmeye Maddi imkan bulamayan ve daha bir cok güzellikler için

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evlenemeyen, Evlenmeye Maddi imkan bulamayan ve daha bir cok güzellikler için

Durumu Evlenmeye müsait olmayanlar için Evlenmek isteyipde hayirli bir kismet bekleyen Mümin kişilere, Hayirli bir eş isteyen Mümin Erkeklere tavsiye edilip, bir çok kişide tesirini halk etmiş ve nasibi kisa zamanda olmuş etkili okuyuşlardandır
Ancak bunda Niyyet çok ama çok önemli Bazı Arkadaşlarimiz, illa falanca ile evlenmek istiyorum diyorlar Bu yanlış Bu sizin için belkide hayırlı değil

Başlamadan önce;

11 Salavati Serife: "Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed“

11 Istigfar: "Estağfirullâhel-azıym, el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüvel-hayyel-kayyûme ve etûbü ileyke ve nes'elühüt-tevbete vel-mağfirate vel-hidâyete lenâ innehû hüvet-tevvâbür-rahîm“

11 Tevhid: "Lâ ilâhe illallâhü vahdehû lâ şerîke leh Lehül-mülkü ve lehül-hamdü yuhyî ve yümît Ve hüve hayyün lâ yemûtü biyedihil-hayr Ve hüve alâ külli şey'in kadîr“
okunur

Arkasin´dan
1 fatiha ve 11 Ihlasi Serife
Hediye edilir Basta Peygamberimize, Ehli beyte, Eshabi Kiram, Ezvacı Tahirat, Adem as ile Peygamberimizin arasinda gelmis gecmis bir cümle Peygamberlere, Silsile-i saadat ve zamanin sahibine hediye edilir

Sonra Niyet ve başlanır

Niyet:"Yar Rabbi Bana seni unutturmayacak, beni sana daha cok yaklastiracak Hayirli bir es istiyorum Onunla senin yolun´da yürümek, senin davan icin hayirli nesiller yetistirmek icin istiyorum" diye niyet edilebilir Mühim olan her işte niyet

Okuyuş: Namaz Vakitlerin´den sonra olabilir, okuyamayanlar toplu olarak gece okuyabilir, ama o zaman 5 adet okuması lazim 1 sefer niyet edilir bu okuyuş şekline
Her Vakit Namazin arkasin´dan yapilirsa ayrı ayrı niyet edilir Efdali Vakit Namazlarin arkasin´dan Okumayi vird edinmeli ve bu minval üzere devam edilmeli gevşeklik olmamalı

Bu yazdigim helal dairesin´de kullanilmali Niyetini şöyle yapan: Ya Rabbi ben falan la evlenmek istiyorum diyen, zaten olmaz bu usul Bun´da niyet hayir olan icin edilir
Allahüteala´da hakkimiz´da ve hakkiniz´da hayir olani elbette verir ve verecektir Buna böyle inanmali ve iman etmeli

Okunacak Ayetler sunlar;NÛR suresi 30, 31, 32 ve 33 ayetler´dir

???? ??????????????? ????????? ???? ????????????? ???????????? ??????????? ?????? ??????? ?????? ????? ??????? ??????? ????? ???????????

Kul lil mu'minine yeğuddu min ebsarihim ve yahfezu furucehum, zalike ezka lehum innellahe habirum bima yasneûn

?????? ??????????????? ?????????? ???? ?????????????? ???????????? ???????????? ????? ????????? ???????????? ?????? ??? ?????? ??????? ?????????????? ????????????? ????? ???????????? ????? ????????? ???????????? ?????? ???????????????? ???? ???????????? ???? ??????? ?????????????? ???? ?????????????? ???? ????????? ?????????????? ???? ?????????????? ???? ????? ?????????????? ???? ????? ?????????????? ???? ???????????? ???? ??? ???????? ?????????????? ???? ????????????? ?????? ?????? ??????????? ???? ?????????? ???? ????????? ????????? ???? ?????????? ????? ????????? ?????????? ????? ?????????? ??????????????? ?????????? ??? ????????? ???? ???????????? ????????? ????? ??????? ???????? ??????? ?????????????? ??????????? ???????????

Ve kul lil mu'minati yağdudne min ebsarihinne ve yahfazne furucehunne ve la yubdine zinetehunne illa ma zahera minha vel yadribne bi humurihinne ala cuyubihinn, ve la yubdine zinetehunne illa li buuletihinne ev abaihinne ev abai buuletihinne ev ebnaihinne ev ebnai buuletihinne ev ihvanihinne ev beni ihvanihinne ev beni ehavatihinne ev nisaihinne ev ma meleket eymanuhunne evit tabiîne ğayri ulil irbeti miner ricali evit tiflillezine lem yazheru ala avratin nisa, ve la yadribne bi erculihunne li yu'leme ma yuhfine min zinetihinn, ve tubu ilellahi cemian eyyuhel mu'minune leallekum tuflihûn

???????????? ??????????? ???????? ??????????????? ???? ??????????? ????????????? ???? ????????? ????????? ?????????? ??????? ???? ???????? ????????? ??????? ???????

Ve enkihul eyama minkum ves salihîne min ibadikum ve imaikum, iy yekunu fukarae yuğnihimullahu min fadlih, vallahu vasiun alîm

???????????????? ????????? ??? ????????? ???????? ?????? ???????????? ??????? ???? ???????? ??????????? ??????????? ?????????? ?????? ???????? ????????????? ?????????????? ???? ?????????? ??????? ??????? ??????????? ???? ????? ??????? ??????? ????????? ????? ?????????? ????????????? ????? ?????????? ???? ???????? ?????????? ???????????? ?????? ?????????? ?????????? ?????? ????????????? ??????? ??????? ???? ?????? ?????????????? ??????? ???????

Vel yesta'fifillezine la yecidune nikahan hatta yuğniyehumullahu min fadlih, vellezine yebteğunel kitabe memma meleket eymanukum fe katibuhum in alimtum fihim hayrav ve atuhum mim malillahillezi atakum, ve la tukrihu fetaytikum alel biğai in eradne tehassunel li tebteğu aradal hayatid dunya, ve mey yukrihhunne fe innellahe mim ba'di ikrahihinne ğafurur rahîm

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com