Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, korktuğun, unutmak, şeyleri

Korktuğun Şeyleri Unutmak için Dua

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korktuğun Şeyleri Unutmak için Dua

arkadaşlar beni ilk okul 3 giderken bir tanıdığımız alıp mezarlığa eşini ziyarete getirmişti ve sonra orada kalacağımızı söylemiş ve beni farkında olmadan çok korkutmuştuEve geldikten tam bir yıl boyunca bir türlü uyayamaıştım bir sürü yollar denedi ama gecelri bir şeyler gördüğümü sanmıştım bir yılın ardından din kültür dersinde öğretmenimiz çocuklar bakın çok kolay bir dua okuyunca ne isterseniz onu düşünüyor ne istemezseniz ondan kurtuluyorsunuz demişti yıllardır denerim ve 3 kez okumamda aklımdan atamadığım kötü şeyleri silerhuzur bulmuş olurum
dua budur:
''bismillahi birsin ve billahi nursun 70 bin ayetel kürsi dört bir yanımda dursun''

kaynak :din kültür öğretmenimiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com